Η Lindsay Lohan με μαγιό: Η αλήθεια και το ψέμα!

Η Lindsay Lohan με μαγιό: Η αλήθεια και το ψέμα!

Ως Elizabeth Taylor... και ως διάσημη surfer

To άτακτο κορίτσι του Hollywood αυτή την περίοδο φαίνεται να προσπαθεί πραγματικά να πάρει τα πάνω της και να ξεφύγει από το κακό παρελθόν της, τη φυλακή και τις καταχρήσεις.

Η Lindsay Lohan τον τελευταίο καιρό, πρωταγωνιστεί σε δύο ταινίες. Στη μία και σημαντικότερη ονόματι 'Liz & Dick', όπως όλοι ξέρουμε υποδύεται το είδωλο και συνονόματή της Elizabeth Taylor, και στο art film των Taylor Steele και Richard Phillips με τίτλο 'First Point', την βλέπουμε να σερφάρει στα κύμματα επιδεικνύοντας μία άψογη σιλουέτα.

Οι εικόνες μας προβλημάτισαν καθότι ως Elizabeth, περισσότερο σε Elizadeath φέρνει μιας και το σώμα της δεν φαίνεται να είναι και στην καλύτερη κατάσταση- στην αρχή υποθέσαμε πως οι καμπύλες απαιτήθηκαν για το ρόλο, ώστε η LiLo να «φέρνει» περισσότερο στο θρύλο Taylor που ήταν μια ζουμερή γυναίκα. Ταυτόχρονα, διέρρευσαν στα media φωτογραφίες της σταρ που παρουσιάζουν ένα εντελώς διαφορετικό σώμα, με αφορφή το release της επίσημης αφίσας της ταινίας 'Liz & Dick'.

lohan-liz-official-0612-1

Εμείς δεν αρκεστήκαμε στα φαινόμενα αλλά το ψάξαμε λιγάκι παραπάνω. Είδαμε την Lindsay στα γυρίσματα της μεγάλης παραγωγής χωρίς retouch και επιμένουμε πως δεν έχει πάρει ακόμη την «άνω βόλτα», όσο για τις σούπερ fit φωτογραφίες από τη LiLo να σχίζει τα κύμματα- ζονγκ! Το τέλειο κορμί και τα οπίσθια για... δάγκωμα δεν ανήκουν στην ίδια αλλά στη σωσία της, Kassia Meador, πρωταθλήτρια του surf. Η φόρμα της επίσης διαθέτει ειδικές ραφές για ανόρθωση γλουτών και στηθους! Η δεύτερη ταινία μικρού μήκους, αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ελβετία στις 11 Ιουνίου, στα πλαίσια του φεστιβάλ Art Basel.

Ιδού και οι φωτό για να ξεφυλλίσετε τις... διαφορές ανάμεσα στον σωματότυπο της Lindsay στην μία και στην άλλη ταινία!