Ryan Gosling-Εva Mendes: Μαζί στην τελετή αποφοίτησης της μαμάς Gosling

Γωγώ Φούντα
Ryan Gosling-Εva Mendes: Μαζί στην τελετή αποφοίτησης της μαμάς Gosling

Eίναι ακόμα μαζί και πιο αγαπημένοι από ποτέ! Μέχρι την επόμενη εβδομάδα φυσικά...

Η σχέση τους έχει αρχίσει να θυμίζει έντονα σαπουνόπερα, καθώς μέρα παρά μέρα μας τροφοδοτούν με νέες εξελίξεις και δράματα που μόνο στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό είδος θα μπορούσαμε να συναντήσουμε. Αναφερόμαστε φυσικά σε ένα από τα διασημότερα ζευγάρια του Hollywood, τον Ryan Gosling και την Eva Mendes.

Μόλις λίγες μέρες πριν πληροφορηθήκαμε το τελεσίγραφο της Eva στον αγαπημένο της, ότι αν δεν της κάνει παιδί θα βάλει τέλος στη σχέση τους, φουντώνοντας τα σενάρια περί χωρισμού. Ωστόσο, χθες ήρθε η πανηγυρική διάψευση με την εμφάνισή τους στην τελετή αποφοίτησης της μητέρας του Ryan από το Πανεπιστήμιο του Brock στο Ontario του Καναδά.

Οι δυο τους εμφανίστηκαν χέρι χέρι δείχνοντας πιο ερωτευμένοι από ποτέ, ενώ προκάλεσαν και την αναμενόμενη αναστάτωση καθώς κανείς δεν περίμενε να δει δύο μεγάλους Χολιγουντιανούς star σε μία μικρή πόλη του Ontario.

Τα tweets έδιναν και έπαιρναν από τους ανυποψίαστους φοιτητές γράφοντας στους προσωπικούς τους λογαριασμούς: « Ο Ryan Gosling και η Eva Mendes κάθονται μπροστά μου. Και το πιο τρελό είναι ότι συνέβη στο Brock του Ontario» και « Μόλις είδα τον Ryan Gosling και την Eva Mendes και φαίνονται πολύ ερωτευμένοι. Κυρίες μου, δεν έχουμε καμία ελπίδα»!

Εν τω μεταξύ, θέλοντας να δώσει ένα τέλος στη φημολογία περί χωρισμού, το ζευγάρι κάνει όλο και πιο συχνά κοινές εμφανίσεις τον τελευταίο καιρό. Πρόσφατα οι φωτογράφοι τους «τσάκωσαν» στο αεροδρόμιο του L.A αλλά και σε πάρκο ψυχαγωγίας το οποίο διαθέτει την πιο εντυπωσιακή αντιγραφή των καταρρακτών του Νιαγάρα.

Μάλιστα οι δυο τους αναμένεται να συνεργαστούν και στην μεγάλη οθόνη στην ταινία A Place Beyond The Pines , όπου θα υποδύονται ένα ερωτευμένο ζευγάρι με τον Ryan να διαπράττει έγκλημα προκειμένου να παρέχει τα απαραίτητα στη σύζυγο και το παιδί του.

Λέτε να κάνουν πρόβα τζενεράλε για την πραγματική ζωή;

Διαβάστε επίσης: Eva Mendes: Θέλει το παιδί του Ryan Gosling

Eva Mendes- Ryan Gosling: Η βόλτα που έδωσε τέλος στις φήμες