Oι πιο αποτυχημένες πλαστικές του Hollywood

Oι πιο αποτυχημένες πλαστικές του Hollywood

Τους αναγνωρίζετε;

Μπορεί να τις θαυμάζουμε για τη σκηνική τους παρουσία και τις εκρηκτικές τους εμφανίσεις, αλλά δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Τα διάσημα κορίτσια δε αντιστάθηκαν στις προκλήσεις του χρόνου και θέλοντας να το σταματήσουν κατάφεραν το ακατόρθωτο, να αλλάξουν δηλαδή πρόσωπο. Δεν ξέρουμε εάν είστε σε θέση να τις γνωρίζετε, αλλά σίγουρα οι αισθητικές επεμβάσεις στο πρόσωπό τους έχουν μόνο αρνητικές συνέπειες καθώς τις έκαναν αγνώριστες.

Η Meg Ryan παλαιότερα ήταν το γλυκό κορίτσι του καλλιτεχνικού στερεώματος. Ύστερα ,ήρθε το botox και το ψεύτικο στόμα και άλλαξε η εμφάνισή της σε σημείο παραμόρφωσης.

Η Emmanuelle Béart, που σαγήνευε τα πλήθη με την ερμηνεία της το 1987 στο 'Date With an Angel' παραδέχτηκε πως έκανε μία πολύ άσχημη πλαστική επέμβαση που της στοίχισε την εμφάνισή της καθώς εκτός του ότι το μετάνιωσε, η διάσημη ηθοποιός κατέστρεψε το πανέμορφο πρόσωπό της.

Η Courtney Love αποφάσισε να το γυρίσει από το grunge στο glam rocκ και μαζί με την καριέρα της ξεπούλησε και το ίδιο της το πρόσωπο. Η διάσημη χήρα του Kurt Cobain άλλαξε μύτι, έκανε botox και κατέστρεψε ό, τι της είχε απομείνει με μερικές κινήσεις ματ. Αυτό που βλέπουμε πλέον θυμίζει περισσότερο Michael Jackson και λιγότερο γυναίκα!

Δείτε τις φωτογραφίες και απολαύστε τους star στην πιο αυτοκαταστροφική τους εκδοχή!