Ο Matthew McConaughey μπήκε στο κλαμπ των παντρεμένων

Ο Matthew McConaughey μπήκε στο κλαμπ των παντρεμένων

Ο διάσημος ηθοποιός παντρεύτηκε χτες σε μια κλειστή τελετή την αγαπημένη του και μητέρα των δύο παιδιών του, Camila Alves.

Είναι μαζί τα τελευταία, περίπου, έξι χρόνια και αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood, κρατώντας παράλληλα την προσωπική τους ζωή όσο το δυνατόν πιο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Εκτός αυτού, έχουν αποκτήσει και δύο παιδιά, τον 4χρονο Levi και την 2μιση ετών Vida. Και αν τόσο καιρό παρέμεναν ανύπαντροι, από χτες το βράδυ ο Matthew McConaughey και η Camila Alves είναι και επίσημα αντρόγυνο.

Ο 42χρονος ηθοποιός παντρεύτηκε την «γυναίκα της ζωής του», όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, την 29χρονη Camila Alves, πρώην μοντέλο και νυν σχεδιάστρια, σε μια κλειστή τελετή στην κατοικία τους στο Austin του Texas. Η τελετή έγινε χτες το απογεύμα και οι καλεσμένοι ήταν συγγενείς και στενοί φίλοι του ζευγαριού, πολλοί από τους οποίους μάλιστα δεν ήξεραν τίποτα για τον γάμο μέχρι την τελευταία στιγμή. Το ζευγάρι φρόντισε για την στέγαση των καλεσμένων με έναν αρκετά ιδιαίτερο τρόπο, στήνοντας σκηνές γύρω από το σπίτι. Όχι συνηθισμένες σκηνές όμως, αλλά ειδικές κατασκευές «έργα τέχνης», 47 τον αριθμό, οι οποίες ήταν φουλ εξοπλισμένες με όλες τις ανέσεις που χρειάζεται κάποιος, καθώς και με σύγχρονες μονάδες κλιματισμού.

Όσο για την Alves, η οποία από χτες πήρε και επίσημα το επίθετο του άντρα της, η τελετή αυτή καθεαυτή δεν σήμαινε και τόσα πολλά: «Ζούμε μια ζωή σαν παντρεμένοι, για περισσότερα από έξι χρόνια. Έχουμε σπίτια μαζί, έχουμε μια οικογένεια μαζί, έχουμε παιδιά, έχουμε χτίσει μια ζωή μαζί. Έτσι όλον αυτόν τον καιρό ήταν σαν να είμαστε ήδη παντρεμένοι», είχε δηλώσει πρόσφατα σε μια της συνέντευξη.

Μετά τον γάμο το ζευγάρι θα διατηρήσει το σπίτι τους στο Austin ως μόνιμη κατοικία τους, καθώς ο McConaughey απολαμβάνει το χαλαρό κλίμα της περιοχής και το γεγονός πως μπορεί να κρατά την ανωνυμία του, καθώς όπως είπε: «Κανείς δεν σε αναγνωρίζει στον δρόμο και κανείς δεν έρχεται να σου μιλήσει, γιατί πιστεύω πως κανείς δεν νοιάζεται».