Star Κύπρος 2012:Δείτε για πρώτη φορά τις υποψήφιες

Γωγώ Φούντα
Star Κύπρος 2012:Δείτε για πρώτη φορά τις υποψήφιες

Η αγωνία και οι προετοιμασίες λίγο πριν την ανάδειξη της ωραιότερης Κύπριας.

Στα backstage της προοετοιμασίας για το διαγωνισμό ομορφιάς "Star Κύπρος 2012", βρέθηκε το Queen,gr, μιας και η δικιά μας Νίκη Κάρτσωνα πρόκειται να παρουσιάσει τη λαμπερή βραδιά η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 6 Ιούλίου.

Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε κάθε κίνηση των υποψηφίων, την αγωνία, τις σκέψεις και τις ανησυχίες τους. Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για διαγωνισμό, το κλίμα ήταν άκρως φιλικό και ευχάριστο.

Τη φετινή χρονιά, το κανάλι "Σίγμα" που έχει αναλάβει να διοργανώσει και να παρουσιάσει το διαγωνισμό, αποφάσισε να πρωτοτυπήσει και να διοργανώσει έναν προκριματικό γύρο με τηλεοπτική πάντα κάλυψη. Έτσι, πριν τον μεγάλο διαγωνισμό αναμένεται να πραγματοποιηθούν τέσσερις εκπομπές με την ολοκλήρωση των οποίων οι συνολικά 15 υποψήφιες θα έχουν μείνει 12. Ήδη η πρώτη εκπομπή έχει γυριστεί ενώ αναμένουμε και τις υπόλοιπες τρεις για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Στην κριτική επιτροπή τη βραδιά του διαγωνισμού θα καθίσουν οι: Μιχάλης Ορφανίδης, κορυφαίος make up artist, η Σήλια Ιωαννίδου, αρχισυντάκτρια του Madame Figaro Κύπρου, ο Χάρης Κυπριανού, φωτογράφος, και το γνωστό μοντέλο Στέλλα Δημητρίου.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό και έπεται και συνέχεια...