Rihanna: Kι όμως είναι ανασφαλής!

Γωγώ Φούντα
Rihanna: Kι όμως είναι ανασφαλής!

Tελικά ακόμα και οι stars υποφέρουν από ανασφάλειες!

Mπορεί τον τελευταίο καιρό να έχουμε γίνει μάρτυρες της... ανατομίας του άτακτου κοριτσιού της pop Rihanna, αλλά μάλλον η διάσημη τραγουδίστρια δε νιώθει και τόσο άνετα με το σώμα της.

Τι κι αν η γυμναστική είναι στο καθημερινό της πρόγραμμα και το κορμί της θαυμάζεται εξίσου από άντρες και γυναίκες, στο σέξι και αισθησιακό spot που γύρισε στις αρχές του χρόνου για λογαριασμό του Armani, ζήτησε να ντουμπλαριστεί σε κάποιες από τις σκηνές.

Φυσικά υπήρχε ειδική ρήτρα ότι η συγκεκριμένη πληροφορία δε θα έβλεπε το φως της δημοσιότητας, ομως επειδή ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον, το σκανδαλοθηρικό έντυπο « The Sun» έψαξε και βρήκε ποια είναι τα... οπίσθια της Rihanna!

Μάλιστα φιλοξενεί και δηλώσεις ανθρώπου που γνωρίζει από πρώτο χέρι το θέμα: « Σε αρκετά σημεία της διαφήμισης το σώμα που βλέπουμε δεν είναι της RiRi αλλά της Jahnassa Τorso. Είναι σοκαριστικό το πόσο ανασφαλής είναι τελικά παρά το γεγονός ότι λατρεύει να ποζάρει με ελάχιστα ρούχα».

Στο spot, βλέπουμε τη superstar να κοιμάται φορώντας μόνο τα μαύρα της εσώρουχα, σε ένα διπλό κρεβάτι. Ένας εφιάλτης την αναγκάζει να διακόψει τον ύπνο της και στη συνέχεια σηκώνεται και φοράει ένα τζιν Armani και ένα δερμάτινο jacket.

H Jahnassa, η οποία είναι μοντέλο από την Ιρλανδία, εντοπίστηκε από την ομάδα της Rihanna, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του We Found Love. Mάλιστα, για τη συγκεκριμένη δουλειά, λέγεται ότι πήρε ελάχιστα χρήματα, κάτι σαν συμβολικό ποσό!

Και ανασφαλής και κακοπληρώτρια η RiRi...

Διαβάστε επίσης: Rihanna: Ανανα-νεωμένη εμφάνιση

Rihanna: she found love κυριολεκτικά