Η εγχώρια showbiz ψήφισε διασκέδαση και αυτό το Σαββατοκύριακο

Γωγώ Φούντα
Η εγχώρια showbiz ψήφισε διασκέδαση και αυτό το Σαββατοκύριακο

Έφτιαξε ο καιρός και ποιος τους πιάνει!

Ακόμα ένα υπέροχο και καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο πέρασε και όπως κάθε φορά, είδικά τώρα που ο καιρός το επιτρέπει, οι Έλληνες celebrity δεν μπόρεσαν να κάτσουν στα σπίτια τους και πήραν αμπάριζα παραλίες και νυχτερινά κέντρα!

Έχουμε και λέμε λοιπόν... Στο S Beach είδαμε την τραγουδίστρια Αμαρυλλίδα, να λιάζεται και να επιδεικνύει το καλογυμνασμένο της κορμί. Παραλία επέλεξε και η Αγγελική Ηλιάδη, καθώς βρέθηκε στο Balux με τον πολυαγαπημένο της γιο, Μπαμπίνο.

Το "ΘΕΑ", στο οποίο εμφανίζεται η Πέγκυ Ζήνα και η Πάολα, επέλεξαν για τη διασκέδασή τους οι Θοδωρής Μαραντίνης, Νίκος Οικονομόπουλος και Λευτέρης Πανταζής. Μάλιστα όλοι τους είπαν από ένα τραγουδάκι καθώς δεν μπόρεσαν να αρνηθούν την πρόσκληση της οικοδέποινας Πέγκυς. Ξενύχτι είχε το πρόγραμμα και για την Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία μάλλον δεν πήρε κατάκαρδα τη 17η θέση στη φετινή Eurovision και βρέθηκε στο "Fantasia" όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης, με τον οποίο μάλιστα συνεργαζόταν πέρυσι το χειμώνα.

Ο Αντώνης Ρέμος πήρε τους φίλους του και χωρίς την Υβόννη, πήγε " Romeo". Φυσικά δε θα μπορούσε να αρνηθεί στο Γιώργο Γιαννιά και να ερμηνεύσει κάποιες από τις δεκάδες επιτυχίες του, ενώ ο Χρήστος Μενιδιάτης πήρε τη σύζυγό του και πήγαν στο σχήμα έκπληξη του φετινού καλοκαιριού που δεν είναι άλλο από το Σάκη Ρουβά και τον Αντύπα.

Τέλος, η Δέσποινα Βανδή έδωσε συναυλία στο Κολλέγιο Αθηνών, στην οποία όπως ήταν αναμενόμενο έγινε το αδιαχώρητο! Η Δέσποινα έδωσε για ακόμη μία φορά τον καλύτερο της εαυτό ενώ το κοινό μετά το τέλος της συναυλίας δήλωσε ενθουσιασμένο.

Εν αναμονή του επόμενου Σ/Κ...

Διαβάστε επίσης: Ποιοι εγχώριοι stars έκαναν διακοπές στη Μύκονο;