Jennifer Aniston-Justin Theroux: Ρομαντικό weekend στο Παρίσι (φωτό)

Γωγώ Φούντα
Jennifer Aniston-Justin Theroux: Ρομαντικό weekend στο Παρίσι (φωτό)

Διήμερο shopping και ανανέωσης για το διάσημο ζευγάρι.

Όπως όλες οι γυναίκες, έτσι και η Jennifer Aniston, λατρεύει να την κακομαθαίνει το αγόρι της, Justin Theroux. Έτσι, όταν οι δυο τους βρέθηκαν για ρομαντικό weekend στο Παρίσι, του έδωσαν και κατάλαβε με το shopping!

Η star των «Friends» και ο σύντροφός της, βόλταραν στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας, φορτωμένοι με αμέτρητα ψώνια και δείχνοντας πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Δεδομένου μάλιστα ότι το ζευγάρι κάνει σχέδια γάμου, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το τι μπορεί να αγόρασαν. Το μαρτυρούσε άλλωστε το όλο ευτυχία πρόσωπο της Jennifer!

H διάσημη ηθοποιός ντυμένη casual, με ένα φαρδύ παντελόνι, που τελευταία δε βγάζει από πάνω της, και σκούρο μπλε σακάκι έδειχνε ανανεωμένη και πιο όμορφη από ποτέ.

Το ζευγάρι για ακόμη μία φορά διέψευσε τις φήμες περί χωρισμού οι οποίες είχαν δει το φως της δημοσιότητας λίγες μέρες πριν. Οι πληροφορίες έλεγαν ότι ο Justin ένιωθε ανασφάλεια για τη σχέση τους και ότι τον ενοχλούσε ότι η αγαπημένη του είχε το πάνω χέρι σε αυτή.

Όλα αυτά βέβαια αποτελούν απλώς δημιούργημα της φαντασίας κάποιων, καθώς όταν ρωτήθηκαν για το αν σχεδιάζουν να παντρευτούν σύντομα, απλώς χαμογέλασαν αποφεύγοντας να απαντήσουν.

Ελπίζουμε πάντως τα παιδιά να παντρευτούν σύντομα για να κλείσουν επιτέλους και κάποια στόματα! Και ελπίζουμε ο γάμος να γίνει σε κάποιο ελληνικό νησί όπως αρχικά είχε ειπωθεί...

Διαβάστε επίσης: Jennifer Aniston-Justin Theroux: Δεν χωρίζουν ( προς το παρόν)!

Jennifer Aniston: Δείτε την προσωρινή "ερωτική φωλιά" που μοιράζεται με τον Justin Theroux