Marc Jacobs: Βόλτα με τον πρώην και τον νυν πορνοστάρ σύντροφό του.

Marc Jacobs: Βόλτα με τον πρώην και τον νυν πορνοστάρ σύντροφό του.

Ο 49χρονος σχεδιαστής βολτάρει στη Νέα Υόρκη με το 24χρονο εραστή του.

Υπάρχουν άνθρωποι που μετά από ένα χωρισμό, ξεκινούν έναν πόλεμο δηλώσεων και συκοφαντιών ή απλώς αδιαφορούν παγερά για τους πρώην. Και υπάρχει και ο Marc Jacobs, ο οποίος φαίνεται να κρατά τις ισορροπίες μεταξύ πρώην και νυν συντρόφων.


Το περασμένο Σάββατο, ο 49χρονος σχεδιαστής και ο σύντροφός του, ο βραζιλιάνος porn, star Harry Louis, γευμάτισαν με τον πρώην σύντροφο του Marc, τον επίσης βραζιλιάνο Lorenzo Martone, στο διάσημο γαλλικό μπιστρό του Manhattan, το Pastis. Ο διάσημος σχεδιαστής και ο Lorenzo, πρώην μοντέλο που σήμερα διευθύνει καλλιτεχνικό πρακτορείο είχαν γνωριστεί το 2008 και ήταν ζευγάρι για 2 χρόνια. Χώρισαν πολιτισμένα και όπως δήλωσε πρόσφατα ο Jacobs, μέλανε καθημερινά στο τηλέφωνο.
Ο σχεδιαστής γνώρισε τον πρωταγωνιστή gay ταινιών Harry Louis στο Λονδίνο, ενώ τα 25 χρόνια που τους χωρίζουν (Ο Harry είναι μόλις 24 ετών) δεν στάθηκαν εμπόδιο στη σχέση τους. Αυτό που τους ενώνει είναι ο έρωτας και όχι το γεγονός, ότι ο διάσημος σχεδιαστής έχει περιουσία, που υπολογίζεται σε κάποιες εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια.
Μετά το φαγητό, το ζευγάρι έφυγε πιασμένο χέρι, με τους παπαράτσι φυσικά να τους ακολουθούν κατά πόδας.