H Miley Cyrus οδεύει σταθερά προς την... εξαΰλωση

Γωγώ Φούντα
H Miley Cyrus οδεύει σταθερά προς την... εξαΰλωση

Aπ'τα κόκκαλα βγαλμένη...

Μπορεί το να προσέχει μία γυναίκα τη σιλουέτα της να είναι υγιές και άκρως ερωτικό και θηλυκό, αλλά στην περίπτωση της Miley Cyrus, δε θα ήταν υπερβολή να κάνουμε λόγο για... ψύχωση!

Η νεαρή star, η οποία μάλιστα πρόσφατα αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο της Liam Hemsworth, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tweeter μία φωτογραφία της, φορώντας ένα στενό φόρεμα τύπου κορσέ και δείχνοντας πιο αδύνατη από ποτέ.

Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό έχουμε γίνει μάρτυρες της όλο και μεγαλύτερης συρρίκνωσης της σιλουέτας της ενώ τα μαθήματα pilates, όχι μόνο αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς της, αλλά πλέον περνάει πολύ περισσότερες ώρες στο γυμναστήριο από οπουδήποτε αλλού.

Η κριτική φυσικά που της ασκείται από τα διεθνή έντυπα είναι σκληρή καθώς η Miley αποτελεί είδωλο της νεολαίας και σίγουρα η δίαιτα που ακολουθεί η οποία αποκλείει παντελώς τη γλουτένη από το καθημερινό διαιτολόγιο, δεν έχει εισπράξει και τα πιο θετικά σχόλια.

Η νεαρή star φυσικά μυαλό δε βάζει, και πρόσφατα έσπευσε μέσω του Tweeter της να υπερασπιστεί τον εαυτό της και την κοκκαλιάρικη σιλουέτα της: « Για όσους με αποκαλούν ανορεξική, οφείλω να τους πληροφορήσω ότι είμαι αλλεργική στη γλουτένη και τη λακτόζη. Δεν έχει να κάνει με τη δίαιτα αλλά με την υγεία. Πάντως, έτσι κι αλλιώς η γλουτένη είναι αηδία»!

Και συνεχίζει απαντώντας σε ένα θαυμαστή της: « Όλοι μας θα πρέπει να αποφεύγουμε τη γλουτένη. Δοκιμάστε να μη φάτε για μία εβδομάδα και σύντομα θα δείτε τεράστια διαφορά στο δέρμα σας αλλά και τη φυσική και πνευματική σας κατάσταση».

Κάποιος να την... μαντρώσει! Ή μήπως να την ταίσει;

Διαβάστε επίσης: Διάσημοι μόδιστροι σχεδιάζουν το νυφικό της Miley Cyrus

Η Miley Cyrus συρρικνώθηκε