Gaga Vs Madonna: o πόλεμος άρχισε και οι πρώτες μελανιές είναι εμφανείς

Gaga Vs Madonna: o πόλεμος άρχισε και οι πρώτες μελανιές είναι εμφανείς

Οι δύο pop star μπήκαν στο ring και αν και η Gagaloo φαίνεται πως θα είναι η νικήτρια με τους fans της να συσπειρώνονται είναι εκείνη που κέρδισε και τις μελανιές.

Μπορεί το μαυρισμένο μάτι της Lady Gaga να είναι πέρα για πέρα αληθινό στη φωτογραφία αλλά για αυτό δεν ευθύνεται η Madonna και ο πόλεμος που φαίνεται πως έχει ξεσπάσει μεταξύ τους. Για να πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή.

Όταν είχε κυκλοφορήσει το Born This Way της Lady Gaga σούσουρο μεγάλο έγινε γύρω από την ομοιότητά του με το Express Yourself της Madonna και μάλιστα στις αρχές του χρόνου η πενηντατριάχρονη Madge το είχε διακριτικά αποδοκιμάσει σε συνέντευξή της.

Τώρα και ενώ νομίζαμε πως το όλο θέμα είχε ξεχαστεί στο MDNA tour που είναι σε εξέλιξη η βασίλισσα της pop τραγουδά επί σκηνής το Express Yourself σε ένα medley με το Born This Way.

H Gagaloo, όμως, δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια. Στην τελευταία της συναυλία στη Νέα Ζηλανδία την προηγούμενη Πέμπτη πρόσθεσε ένα μικρό interlude στο τραγούδι της Hair, όπου μιλά για ανθρώπους που προσπαθούν να τη μειώσουν για να νιώσουν εκείνοι καλύτερα και για τον αρνητισμό που δέχτηκε φέτος, ενώ εκείνη το μόνο που θέλει είναι να συνεχίσει να γράφει μουσική. Παραλήπτης του μηνύματος της Mother Monster φαίνεται πως είναι η Madonna, γεγονός που πώρωσε ακόμη περισσότερο τα μικρά τερατάκια της Gaga –δώσε τους ανισότητα, αδικία και διακρίσεις και πάρε τους την ψυχή.

Και ενώ περιμένουμε πιθανή απάντηση της Madonna με τη Gagaloo προς το παρόν να φαντάζει νικήτρια στο twitter πριν περίπου δεκαπέντε ώρες η Lady ανέβασε μια φωτογραφία της με μαυρισμένο μάτι, όχι από κάποιον που πλήρωσε η Madonna να της το κάνει, αλλά από ένα μικρό της ατύχημα που είχε με έναν χορευτή της επί σκηνής.

Δείτε το βίντεο με την απάντηση της Gaga στη Madge στη συναυλία της πρώτης στο Auckland της Νέας Ζηλανδίας την προηγούμενη Πέμπτη.