Kate Moss: Αρνείται πεισματικά να γίνει... νοικοκυρούλα!

Γωγώ Φούντα
Kate Moss: Αρνείται πεισματικά να γίνει... νοικοκυρούλα!

Το διάσημο supermodel θέλει να μείνει για πάντα το party animal που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε!

Μπορεί το supermodel Kate Moss να έχει μπει στο club των παντρεμένων εδώ και ένα χρόνο, αλλά σύμφωνα με την ίδια δε σκοπεύει σε καμία περίπτωση να γίνει η τυπική σύζυγος.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι αν ποτέ ο άντρας της, κιθαρίστας σε rock συγκρότημα Jamie Hince, την δει ντυμένη σαν... νοικοκυρά σίγουρα θα τρελαθεί!

Το διάσημο ζεύγος το οποίο ζει στο Βόρειο Λονδίνο μαζί με την 9χρονη κόρη της Kate, καρπό του έρωτά της με τον Jefferson Hack, εξομολογείται ότι θα περάσουν πολλά χρόνια ακόμα μέχρι η ρουτίνα να εισβάλει στην καθημερινότητά του.

Άλλωστε η Kate, η οποία παραδέχεται ότι ο 43χρονος σύζυγός της λατρεύει να επιδεικνύει την rock και ανεπιτήδευτη πλευρά της, δεν μας έχει συνηθίσει ούτε σε φυσιολογικές σχέσεις ούτε και σε φυσιολογική συμπεριφορά. Αρκεί να θυμηθούμε το θυελλώδες ειδύλλιό της με τον Pete Doherty και τα ατελείωτα και άγρια πάρτι στα οποία συμμετείχαν. Μάλιστα συχνά είχαν γίνει πρωτοσέλιδα σε έντυπα, φεύγοντας από club υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών.

Πάντως, και παρά το γεγονός ότι δεν είναι πλέον κοριτσάκι, 38, η Kate παραδέχεται ότι δεν έχει πρόβλημα να φοράει το οτιδήποτε κάτι που αρέσει πολύ και στο σύζυγό της.

Πρόσφατα, το διάσημο style icon, αποκάλυψε και ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό που έχει να κάνει με το σκύλο που υιοθέτησε με το σύζυγό της: « Δυσκολεύομαι πολύ όταν τον βγάζω βόλτα με τα ψηλοτάκουνά μου. Το θέαμα που παρουσιάζω είναι γελοίο αλλά δεν μπορώ να απαρνηθώ τις γόβες μου» δήλωσε.

Αυτά είναι προβλήματα Kate!

Διαβάστε επίσης: Η Κate Moss επιλέγει Vogue Eyewear

Αντιγράψτε το χτένισμα της Kate Moss