Το νέο video-κατηγορώ της Κατερίνας Μουτσάτσου

Γωγώ Φούντα
Το νέο video-κατηγορώ της Κατερίνας Μουτσάτσου

H Eλληνίδα ηθοποιός σε μία νέα κρίση παροξυσμού...

Μετά το "Ι am Hellene" και την τεράστια απήχηση που είχε, η Κατερίνα Μουτσάτσου φαίνεται πως γλυκάθηκε από τη διαδικτυακή της επιτυχία και αποφάσισε να κυκλοφορήσει ένα νέο video με τον τίτλο "The World Is A Business". Αυτή τη φορά η γνωστή ηθοποιός τα βάζει με τις τράπεζες και το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα αποδίδοντας ένα φόρο τιμής στην ταινία του Sidney Lumet " Το Δίκτυο", η οποία υπήρξε και προφήτης της σημερινής κατάστασης.

Το video ξεκινά με τη φράση της Κατερίνας "Ο κόσμος είναι μία επιχείρηση δεσποινίς Katmouts" και στη συνέχεια ακολουθεί το κατηγορώ και οι φωνές της ηθοποιού. Η συγκεκριμένη σκηνή αναφέρεται στην κρίση της Ευρωζώνης, και διακωμωδεί τον ρόλο που παίζουν οι τράπεζες παγκοσμίως.

Κατανοούμε πλήρως την αγανάκτηση της Ελληνίδας ηθοποιού, μία αγανάκτηση που κουβαλά οποιοσδήποτε Έλληνας φορολογούμενος πολίτης. Αυτό που δυσκολευόμαστε να κατανοήσουμε είναι γιατί η Κατερίνα Μουτσάτσου αυτοχρήστηκε πρέσβειρα του ελληνικού πολιτισμού και νέα Μελίνα Μερκούρη. H προσπάθειά της να γίνει γνωστή μέσω του διαδικτύου και να κάνει όποια διεθνή καριέρα, είναι απολύτως σεβαστή, αλλά μήπως τελικά το έχει παρακάνει; Και τελοσπάντων, δεν έχουμε καταλάβει ακόμα όλο αυτό που βοήθησε ή που πρόκειται να βοηθήσει.

Έχουμε ωστόσο όλη την καλή διάθεση να περιμένουμε αποτελέσματα. Δείτε το νέο βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας...