Jennifer Aniston: Σπάνιες φωτογραφίες από το σχολικό της λεύκωμα

Γωγώ Φούντα
Jennifer Aniston: Σπάνιες φωτογραφίες από το σχολικό της λεύκωμα

Δείτε τη διάσημη star πριν καταφύγει σε ολικό... ρεκτιφιέ!

Είναι διάσημη όχι μόνο για το κωμικό της ταλέντο αλλά και για την σχεδόν αψεγάδιαστη εμφάνισή της. Ο λόγος φυσικά για τη superstar Jennifer Aniston η οποία έχει καταφέρει να λατρεύεται εξίσου από γυναίκες και άντρες, για διαφορετικούς πάντα λόγους. Ήταν όμως πάντα όμορφη και εντυπωσιακή η διάσημη ηθοποιός;

Σε φωτογραφίες που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, μπορούμε να δούμε την Jennifer έφηβη, και ομολογουμένως πολύ διαφορετική, να ποζάρει ανέμελη με τους συμμαθητές της από το σχολείο αλλά και από τη δραματική σχολή στην οποία και φοιτούσε. Η διάσημη star απλή και χαμογελαστή δε θυμίζει σε τίποτα τη super sexy γυναίκα που είναι πλέον, καθώς δε θα τη χαρακτηρίζαμε σε καμία περίπτωση όμορφη, ίσως ούτε καν και γλυκιά. Με διαφορετική μύτη, και ένας θεός ξέρει τι άλλο, σίγουρα δεν ήταν η γόησσα του σχολείου και η κοπέλα που όλα τα αγόρια θα ήθελαν να βγουν ραντεβού.

Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι μεγάλωσε σε μία καλλιτεχνική οικογένεια καθώς ο πατέρας της, John πρωταγωνιστούσε στη διάσημη σειρά Days Of Our Lives, ναι έχει ακριβώς τον ίδιο τίτλο με τη σαπουνόπερα που πρωταγωνιστούσε ο Joey στα «Friends», και ο νονός της ήταν ο Talley Savalas και πιο γνωστός ως Kojak, η μικρή Jen άργησε να ανακαλύψει την καλλιτεχνική της φλέβα και αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική στα 11 της.

Ίσως ήταν το έμφυτο ταλέντο, ίσως και η σκληρή δουλειά, η Jennifer πάντα κατάφερνε να ξεχωρίζει στις σχολικές παραστάσεις, σύμφωνα με τους τότε συμμαθητές της, παρά το γεγονός ότι η δασκάλα της υποκριτικής την είχε αρχικά αποκαλέσει «ντροπή του θεάτρου»!

Κάτι που είμαστε σίγουροι ότι πλέον έχει μετανιώσει βλέποντας την τότε μαθήτριά της, να είναι από τις διασημότερες και πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς του πλανήτη.

Πάντως σίγουρα μαζί με την καλλιτεχνική της φλέβα, ανακάλυψε και τα μυστικά της πλαστικής χειρουργικής!

Διαβάστε επίσης: Jennifer Aniston: Πόσα ξοδεύει για τη φροντίδα των ματιών της;

Jennifer Aniston-Justin Theroux: Ρομαντικό weekend στο Παρίσι (φωτό)