Rock me baby...

Rock me baby...

Η εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ εχθές το βράδυ, ήταν για άλλη μια φορά ουσιαστική. Ο δημοσιογράφος με ευγένεια, σοβαρότητα και χωρίς να προβάλλει τις προσωπικές του απόψεις περισσότερο απ'αυτές των καλεσμένων του, κράτησε την συζήτηση σε ένα επίπεδο διάλογου και όχι γαβγισμάτων –όσο γίνεται- απ'αυτά που συνηθίσαμε πια στα τηλεοπτικά πολιτικά πάνελ.

Και να σκεφτείτε πως κάποτε κατηγορούσαν για «γαβγίδια» τα μεσημεριανά. Δεν ήξεραν, ούτε και φαντάζονταν αυτό που θα μας έβρισκε αργότερα. Κάποια στιγμή ο κ. Αιβαλιώτης είπε να κάνει χιούμορ (κακό μας βρήκε!) και δήλωσε πως το να είσαι η όχι με το μνημόνιο, του θυμίζει όταν πήγαινε σχολείο που ήταν όλοι «ροκάδες» και κάνεις δε δήλωνε «καρεκλάς». Η σκέψη του, κάθε άλλο παρά γυμνασμένου κ. Αιβαλιώτη, με την γραβάτα του να αυτονομείται πάνω στο στομάχι και την κοστουμιά, να ακούει Metallica, Motor Head, AC/DC μου κάνει Ρένα Βλαχοπούλου ντυμένη χίπισσα στα Μάταλα!

Ευτυχώς που ο ομοτράπεζος του κ. Μιχελάκης δεν πετάχτηκε να πει πως μόνο με γκοθάδες συνομιλεί και δεν καταδέχεται με τίποτα το απλό heavy metal, αλλά περιορίστηκε στο να του απευθύνει μια φράση δανεική απ'την Αννίτα Πάνια, «καλό το παραμύθι σου αλλά δεν έχει δράκο».

Ανυπομονούμε για την επόμενη συναντησή τους, όπου ο κ. Αιβαλιώτης θα εμφανιστεί με μαύρο λέδερ και σκισμένο τζιν σωλήνα, ενώ ο κ. Μιχελάκης θα έχει εμπλουτίσει κι άλλο την επιχειρηματολογία του, με «τρέλα και κορδέλα», πριν τσακώσει το «όφωνο».