Angelina Jolie: Δηλώνει θαυμάστρια της Kate Middleton

Γωγώ Φούντα
Angelina Jolie: Δηλώνει θαυμάστρια της Kate Middleton

Θα αποδεχτεί η Δούκισσα την πρόσκληση της Angie;

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θεωρούσαν ότι η Πριγκίπισσα Diana, υπήρξε αναντικατάστατη και καμία γυναίκα δε θα μπορούσε ποτέ να πάρει τη θέση της τόσο στο παλάτι όσο και στις καρδιές όλου του κόσμου. Όμως η νεαρή Kate Middleton, σύζυγος του πρίγκιπα William και Δούκισσα του Cambridge, φαίνεται πως καλύπτει επάξια το κενό της αδικοχαμένης Lady D.

H Kate χρόνο με το χρόνο αποκτά όλο και περισσότερους θαυμαστές και κυρίως θαυμάστριες οι οποίες προσπαθούν να αντιγράψουν το σικάτο και αρχοντικό της στιλ . Mία από αυτές είναι και η διάσημη ηθοποιός Angelina Jolie, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες απαρνήθηκε τους αγαπημένους της σχεδιαστές Armani και Versace και επέλεξε δημιουργίες του εκλεκτού της Δούκισσας Jenny Packham. Μάλιστα η Angie δεν έχασε χρόνο και προσκάλεσε πρώτη και καλύτερη την Kate στην εκδήλωση που θα διοργανώσει στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου μαζί με τον αρραβωνιαστικό της Brad Pitt.

Η εκδήλωση, η οποία θα είναι προς τιμήν του θρυλικού αθλητή Muhammad Ali, θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιουλίου, δύο μέρες πριν το επίσημο πάρτι των Ολυμπιακών Αγώνων, ενώ θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς τα έσοδα θα διατεθούν για το ίδρυμα Sports for Peace.

To διάσημο ζεύγος πρόσφτατα μετακόμισε στην Μ. Βρετανία λόγω των γυρισμάτων της νέας ταινίας της Angelina που θα πραγματοποιηθούν εκεί. Μάλιστα, σχεδιάζουν να ανοίξουν την πολυτελή τους έπαυλη προς το κοινό την μέρα του συγκεκριμένου πάρτι ενώ η λίστα των διάσημων καλεσμένων είναι μακρά και εντυπωσιακή.

Ανάμεσά τους θα είναι οι David και Victoria Beckham, Sharon Stone, Michael Douglas και Catherine Zeta-Jones και ο Πρίγκιπας Harry. Μάλιστα έχει ζητηθεί από τους καλεσμένους να μην τραβηχτεί καμία φωτογραφία για να εξασφαλίσουν το καθαρά prive προφίλ της βραδιάς.

Το αν τελικά ο William και η Kate θα αποδεχτούν την πρόσκληση των Brangelina παραμένει ακόμα μυστήριο, το μόνο σίγουρο είναι ότι αν η Δούκισσα κάνει την εμφάνισή της όλα τα μάτια θα στραφούν στις στιλιστικές προτιμήσεις τόσο της ίδιας όσο και της Angelina.

Αναμένουμε να δούμε τις δύο εντυπωσιακές κυρίες να φωτογραφίζονται αγκαλιά...

Διαβάστε επίσης: Ποια διάσημη Δούκισσα φορά ψεύτικα κοσμήματα;

Πόσα καράτια το έχουν στο Hollywood;