Το πάρτι της Δέσποινας

Το πάρτι της Δέσποινας

Για ένα νησί, ένα αστέρι και τα γυρίσματα του καιρού τραγούδησε η Δέσποινα Βανδή εχθές το βράδυ, μπροστά σε εκατοντάδες φίλους της, με μια διάθεση εφηβική, αισιόδοξη, καλοκαιρινή, στο Dream City.
Μια κατάφωτη Ακρόπολη, αγέρωχη, αιώνια, τόσο ωραία για να μας καταδέχεται, ήταν το υπέροχο, πραγματικό και μαγικό ντεκόρ στο πάρτι της Δέσποινας, που για λίγο, μας έκανε να ξεχάσουμε τα ζόρια και τα προβλήματα και μας παρέσυρε σε ένα κόσμο τραγουδιών και μελωδίας που υπάρχουν έρωτες, αγάπες, φιλίες, αναστεναγμοί και ψίθυροι ερωτόλογων.

Τα τραγούδια της είναι ήδη μεγάλες επιτυχίες και η νέα της δισκογραφική δουλειά έγινε πλατινένια. Η ίδια πάνω στην σκηνή, γοήτευε για άλλη μια φορά το κοινό, αεικίνητη, επικοινωνιακή, ακούραστη σαν μοναδικής έλξης σταρ –όσο κι αν δεν παραδέχεται τον τίτλο της. Και παντού νέοι άνθρωποι, με χαμογελά, όρεξη για ζωή και καλοκαίρι και τραγούδια σαν παραμύθια με τη φωνή της Δέσποινας.

Και αυτό το δύσκολο καλοκαίρι, λοιπόν, Δέσποινα, μας παρηγορείς με τη φωνή σου, κάνοντας τις λέξεις και τις νότες μικρά μας όνειρα και ταξίδια...