Δέσποινα Βανδή: Τι φόρεσε στην απονομή;

Δέσποινα Βανδή: Τι φόρεσε στην απονομή;

Και τι μήνυμα ήθελε να περάσει τραγουδώντας ξυπόλητη;

Ήταν μια όμορφη ζεστή καλοκαιρινή βραδιά. το βράδι της Πέμπτης, η ταράτσα του δευτέρου ορόφου στο Dream City στο Γκάζι, ήταν γεμάτη από φίλους, θαυμαστές, και δημοσιογράφους που συγκεντρώθηκαν για να γιορτάσουν την απονομή του, δύο φορές πλατινένιου δίσκου, «Άλλαξα», αλλά και του 11 φορές πλατινένιου δίσκου "C' est la vie".

Η Δέσποινα Βανδή ήταν η τέλεια οικοδέσποινα. Μίλησε σε όλους, φωτογραφήθηκε με τους θαυμαστές της, έκανε δηλώσεις σε όλους τους δημοσιογράφους και τέλος τραγούδησε για άλλη μια φορά ξυπόλητη (η πρώτη φορά ήταν στη συναυλία της στο Κολλέγιο Αθηνών στις 10 Ιουνίου). Η δέσποινα επέλεξε να τραγουδήσει ξυπόλητη, γιατί το Bohemian στιλ, ταιριάζει με τη φιλοσοφία του νέου της δίσκου. Είναι σαν πάρτι σε ελληνικό νησί το καλοκαίρι, όταν βγάζουμε τα παπούτσια μας και χορεύουμε ξυπόλητοι στην αμμουδιά.

Για την απονομή, όπως μας ενημέρωσε η στυλίστριά της, Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, η Δέσποινα φόρεσε ένα λευκό μακρύ φόρεμα από την καλοκαιρινή κολεξιόν, Kimberly Ovitz, παπούτσια Louboutin, ένα χρυσό βραχιόλι lalaounis από τη βυζαντινή σειρά και δαχτυλίδια από την προσωπική συλλογή της Έλενας Κουγιανού.

Στη δεύτερη εμφάνιση της, βγήκε να τραγουδήσει στην κατάμεστη αίθουσα, φορώντας ένα φόρεμα Haute Hippie και κοσμήματα Μάξιμος Ζαχαριάδης.