«Σ᾽αγαπάω αλλά…»: Η λαμπερή πρεμιέρα στο Θέατρο Αθηνά!

«Σ᾽αγαπάω αλλά…»: Η λαμπερή πρεμιέρα στο Θέατρο Αθηνά!

Η νέα κωμική παράσταση έκανε πρεμιέρα χτες το βράδυ και η ελληνική showbiz την τίμησε με την παρουσία της.

Μια πρωτότυπη και διασκεδαστική παράσταση έκανε πρεμιέρα χτες το βράδυ στο Θέατρο Αθηνά, συγκεντρώνοντας μερικά από τα πιο λαμπερά πρόσωπα της ελληνικής showbiz.

Τίτλος του έργου «Σ᾽αγαπάω αλλά...», με δημιουργούς τους Γιώργο Βάλαρη και Στέλιο Παπαδόπουλο, και πρωταγωνιστές τους Αλέξανδρο Σταύρου, Μαριάννα Τουμασάτου, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και Ιωσήφ Μαρινάκη, όλοι εκ των οποίων δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό πάνω στη σκηνή. Η ίδια η παράσταση, δε, έχει διαδραστικό χαρακτήρα, καθώς είναι στο χέρι του κοινού κάθε βράδυ να αποφασίζει το τέλος του έργου!

Χτες το βράδυ, λοιπόν, διάσημοι φίλοι και συγγενείς των συντελεστών έδωσαν το λαμπερό παρόν στην πρεμιέρα του έργου, καταχειροκρότησαν τους πρωταγωνιστές και έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις. Μεταξύ των παρευρισκόμενων εντοπίσαμε τους Πατρίσια Μίλικ-Περιστέρη, Ελισάβετ Μουτάφη, Βασίλης Παλαιολόγος, Τόμας Πρωτόπαπας, Αντιγόνη Γλυκοφρύδη, Θανάσης Βισκαδουράκης, Ηρώ Λούπη, Παύλος Ορκόπουλος κ.α. Μπείτε στην photo gallery και δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την όμορφη βραδιά, και φροντίστε να βάλετε σύντομα την παράσταση στο εβδομαδιαίο πρόγραμμά σας -δεν θα το μετανιώσετε!