Βραβεία Β Εκλογών 2012: Και του χρόνου σπίτια μας...

Βραβεία Β Εκλογών 2012: Και του χρόνου σπίτια μας...

*Βραβείο νονού απονέμεται στον ρεπόρτερ του Μέγκα απ την Κουμουνδούρου που αποκάλεσε την κ. Τρέμη, Σύριζα! «Ναι, ναι, Σύριζα» της είπε καταφατικά! Γέλασε η κ. Τρέμη, πιο πολύ ο κ. Τσίμας που ήταν δίπλα της! «Συμβαίνουν αυτά στις ζωντανές μεταδόσεις» δικαιολόγησε την ευθυμία και το λαθάκι η δημοσιογράφος. Βεβαία το ότι την είπε ΣΥΡΙΖΑ και όχι κάτι πιο ευρωπαϊκό, όπως ΝΔ μου, η κ. ΠΑΣΟΚ μου, ήταν σα να ακούμπησε σταυρό σε βρικόλακα, αλλά έχε χάρη που ήταν καλά τα αποτελέσματα.

*Βραβείο Κόμματος: Το πάθος δε των μεγάλων δημοσιογραφικών ονομάτων του Μέγκα ήταν τόσο, που έως και κόμμα μπορούν να κατεβάσουν στις επόμενες εκλογές. Τρέμη, Τσίμας, Καψής, Πρετεντερης και για την νεολαία ο Ουγγαρέζος που γενικά είναι πολυεργαλείο.

*Βραβείο χαμόγελου οδοντόκρεμας: Στον Γιάννη Δραγασάκη, που ότι και αν του λέγανε δεν έχανε το χαμόγελο του και την ιώβεια ψυχραιμία του. Στην εκπομπή της ΝΕΤ μάλιστα πολύ χαμογελαστά ρώτησε τον κ. Παντελή Καψή: «Γιατί τόση ένταση κ. Καψή; Γιατί τόση ένταση;» και του χαμογέλασε γλυκά. Όταν μάλιστα ο κ. Καψής του είπε πως δεν καταλαβαίνει, ο κ. Δραγάσακης με ύφος νηπιαγωγού πια του απάντησε: «προσπαθήστε, προσπαθήστε».

*Βραβείο Ιωσήφ Στάλιν: Στον οργισμένο εκπρόσωπο του ΚΚΕ που απευθύνθηκε στον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ στον Άλφα και του είπε: «Η πλειοψηφία σε δικαιώνει λοιπόν;». Όχι; Να περιμένουν τα εγγόνια την Ιστορία για να βγουν τα αποτελέσματα αυτών των εκλογών ε;

*Βραβείο Μπρους Γουίλις: Στον κ. Μάκη Βορίδη – Κλούνει, που εκτός απ'τις αυτάρεσκες πόζες «όλα τα ξέρω» ανακάλυψε και τις γκριμάτσες αποδοκιμασίας σαν τον Μπρους Γουίλις όταν παίζει κωμωδίες. Άντε και Κλιντ Ιστγουντ μια μέρα, με εξάσφαιρα και τσεκούρι.

*Βραβείο «μου πέσε η μπαταρία στο ακουστικό βαρηκοΐας»: Κύριε Λιαρέλη, με όλο το σέβας, αλλά γιατί φωνάζετε τόσο; Ακούμε, δεν μας κουφάνατε όλους ακόμα.

*Βραβείο Μαρμάρινου μετώπου: Εκτός απ'τις κυρίες της δημοσιογραφίας, νομίζω πως οι κυρίες του ΠΑΣΟΚ δικαιούνται βραβείου και πολλών συγχαρητήριων στους αισθητικούς τους χειρουργούς. Αταλάντευτες όλες απ'τα μπότοξ και τα ρεστιλάν. Αυτά δεν είναι πια κεφάλια! Είναι προτομές!

*Βραβείο θηριοδαμαστή: Στην κ. Δούρου! Με το που άνοιγε το στόμα της ορμούσαν να της απαντήσουν τρεις κομματικοί αντίπαλοι και τρεις βετεράνοι δημοσιογράφοι απ όποιο μέσο! «Κάτω Σίμπα, κάτω».

*Βραβείο Χόλυγουντ: Φυσικά στον Αλέξη Τσίπρα που πηγαίνοντας να ψηφίσει μας τα'κανε LA και άστραφταν τα φλας και τα «φρέον» απ'τις κάμερες, σα να περπατούσε ο Μπραντ Πιτ στο κόκκινο χαλί και από πίσω η Αντζελίνα.

*Βραβείο Λασκαρίνα – Μπουμπουλίνα: Στην κ. Στάη που κάποια στιγμή τα ξημερώματα της Δευτέρας πια, δήλωσε ηρωικά: «ενημερώστε απ'το κοντρόλ αν θα συνεχίσουμε για πολύ ακόμα και πως θα συνεχίσουμε» για να συμπληρώσει μετά «Προκόπη Δούκα συνεχίζεις εσύ».

*Βραβείο Γερμανικού νούμερου σκοπιάς: Στον Προκόπη Δούκα φυσικά! Οι λοχίες πήραν τα καλά και έμειναν για τους φαντάρους τα δύσκολα.

*Βραβείο ταχύτητας: Στην κ. Μέρκελ που πήρε ακαριαία τον κ. Σαμαρά για συγχαρητήρια, πριν τον φιλήσει καν η γυναίκα του, στον κ. Ολάντ που και καλά πήρε να συγχαρεί για την τρίτη θέση τον κ. Βενιζέλο και που μετά αυτός πήρε πίσω τα περί ΣΥΡΙΖΑ για να μπει στην κυβέρνηση, στο ευρώ που μπόρεσε να ανέβει παγκοσμίως επειδή βγήκε ο Σαμαράς στην Μεσσηνία, στον κ. Μιχαλολιάκο που με του που σταμάτησε η ψηφοφορία έκανε δηλώσεις.

*Βραβείο θύματος: Στον Ελληνικό λαό, που ψήφισε δυο φορές απανωτά επιλέγοντας βουλευτές και αποκλείοντας όσους οι κομματικοί μηχανισμοί επέβαλαν κάθε φορά, για να κυβερνηθεί, ξανά απ το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ και από πρόσωπα επιλογής τους.

*Βραβείο σημαντικότητας: σε όλους εμάς τους Έλληνες που ο ευρωπαϊκός τύπος μας έχρησε υπευθύνους για το μέλλον της Ευρώπης ανάλογα με το τι θα ψηφίζαμε. Φταίγαμε να βγάλουμε πρώτο κόμμα την ΑΝΤΑΡΣΥΑ για να δούμε αν λένε αλήθεια;

*Βραβείο ανακρίβειας: Αναδεικνύεται ως αναληθείς και ανακριβείς οι πληροφορίες πως ο κ. Τζήμερος ψήφησε ως πολύ σικ σε ιδιωτικό σχολείο. Χαζά αστεία δε θέλω.