Πώς πέρασαν οι διάσημοι μπαμπάδες τη Γιορτή Του Πατέρα;

Γωγώ Φούντα
Πώς πέρασαν οι διάσημοι μπαμπάδες τη Γιορτή Του Πατέρα;

Γιατί μπροστά στα βλαστάρια τους όλα τα υπόλοιπα είναι ασήμαντα!

Μπορεί να είναι διάσημοι και πλούσιοι και φαινομενικά να μην τους λείπει τίποτα, αλλά όπως αποδεικνύεται, όλοι έχουν τις αδυναμίες τους. Ο λόγος φυσικά για τους celebrity μπαμπάδες οι οποίοι με αφορμή τη Γιορτή Του Πατέρα την Κυριακή που μας πέρασε, πήραν τα τέκνα τους και κάποιοι και τις συζύγους τους, και πέρασαν όμορφες στιγμές, δείχνοντας ότι πάνω από όλα είναι γονείς.

Ο διάσημος ηθοποιός Tobey Maguire, αποφάσισε να πάρει ρεπό από τα γυρίσματα της νέας του ταινίας, The Great Gatsby, όπου συμπρωταγωνιστεί με τον κολλητό του Leonardo Di Caprio, πήρε τα αξιαγάπητα κουτσούβελά του, πήρε και τη σύζυγό του και έκαναν βόλτα στο Malibu κάνοντας τα φλας των φωτογράφων να παίρνουν φωτιά στη θέα της όμορφης οικογένειας.

Μπορεί να είναι από τα σκληρά και άτακτα παιδιά του Hollywood, αλλά ο Colin Farrell, αποδεικνύει πως όταν πρόκειται για τα παιδιά του μετατρέπεται στον ορισμό του χαζομπαμπά. Ο φακός τσάκωσε το διάσημο ηθοποιό με το 2χρονο γιο του, Henry, να κάνουν βόλτα σε πάρκο ψυχαγωγίας στη Φιλαδέλφεια, με το διάσημο ηθοποιό να είναι cool και άνετος όπως πάντα και χωρίς να αφήνει τον μικρούλη στιγμή από την αγκαλιά του. Ο Colin εκτός από τον Henry έχει ακόμα ένα γιο, τον 8χρονο Padraig ενώ για τα παιδιά του έχει δηλώσει κατά καιρούς: « Είναι πολύ σημαντικό για μένα να περνάω πολλές ώρες με την οικογένειά μου. Νιώθω ο πιο πλούσιος άνθρωπος του κόσμου μόνο και μόνο που υπάρχουν αυτοί οι δύο πιτσιρικάδες στη ζωή μου».

Την Μέρα Του Πατέρα γιόρτασε και ο κωμικός ηθοποιός Jack Black αλλά και ο γόης του Hollywood Hugh Jackman. Ο πρώτος πήρε το γιο του Thomas και βόλταραν στους δρόμους του Hollywood, ενώ στη συνέχεια πήγαν σινεμά όπου και παρακολούθησαν την ταινία κινουμένων σχεδίων « Μαδαγασκάρη». Από την άλλη, ο Αυστραλός ηθοποιός πήρε τα δύο του παιδιά, το 12χρονο Oscar και την 6χρονη Eva και όργωσαν τους δρόμους της Νέας Υόρκης ενώ παρέα είχαν και το σκύλο τους.

Ένας ακόμα διάσημος μπαμπάς που αποφάσισε να γιορτάσει την ξεχωριστή αυτή μέρα ήταν και Gavin Rossdale. Mαζί με τη σύζυγό του, τη διάσημη τραγουδίστρια Gwen Stefani και τα δύο υπερστιλάτα αγοράκια τους, έκαναν τη βόλτα τους και για ακόμη μία φορά παρέδωσαν μαθήματα στιλ. Οι μικροί Kingston και Zuma δε σταμάτησαν να παίζουν και να γελάνε ενώ οι γονείς τους τους παρακολουθούσαν τρυφερά πιασμένοι χέρι χέρι.

Διαβάστε ακόμη: Γιατί «στράβωσε» ο Justin;

Tα πιο άσχημα γόνατα του Hollywood και ποιες τα διαθέτουν!