Πού εντοπίσαμε τους Έλληνες star (και) αυτό το Σαββατοκύριακο

Γωγώ Φούντα
Πού εντοπίσαμε τους Έλληνες star (και) αυτό το Σαββατοκύριακο

Γιατί η ελληνική showbiz ξέρει να συνδυάζει την ψήφο με τη διασκέδαση!

Tι κι αν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε όλα περιστρέφονταν γύρω από την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση; Η ελληνική showbiz δεν έχασε χρόνο και ακόμη μία φορά νυχτοπερπάτησε και επισκέφθηκε τις παραλίες της Αττικής, ψηφίζοντας δαγκωτό διασκέδαση και καλοπέραση!

Στο νυχτερινό μαγαζί "Dream City" βρέθηκαν η Γωγώ Μαστροκώστα, μαυρισμένη και ντυμένη στα λευκά, με το σύζυγό της Τραιανό Δέλλα, η Νόνη Δούνια, ο Γιάννης Σπαλιάρας και ο Χάρης Σιανίδης ενώ η Τζο Τόγκου περιέφερε το γυμνασμένο της κορμί σε πολυσύχναστη παραλία της Αττικής.

Και επειδή καλοκαίρι χωρίς γάμο δε γίνεται, είχε και από αυτό το πρόγραμμμα. Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια Χριστίνα Παύλου παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Ανδρέα Μπέκιο, σε μία υπεροχη τελετή στον Άγιο Διονύσιο στο Island. Καλεσμένοι ήταν πολλοί Έλληνες celebrity ανάμεσά τους η ομολογουμένως απαστράπτουσα και υπέροκομψη Ελένη Πετρουλάκη, ο πάντα κεφάτος Γιώργος Τσαλίκης με τη σύζυγό του Δώρα και η εντυπωσιακή Τατιάνα Στεφανίδου συνοδευόμενη φυσικά από το Νίκο Ευαγγελάτο.

Κλείνουμε με την τελευταία εμφάνιση του Σάκη Ρουβά και του Αντύπα στη σκηνή του "Thalassa" και όπως ήταν αναμενόμενο, οι διάσημοι φίλοι τους έδωσαν το παρόν για να τους απολαύσουν για μία τελευταία φορά. Εκεί βρέθηκαν λοιπόν, η αγαπημένη Μαρία Μπεκατώρου με το σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο, η τραγουδίστρια και ηθοποιός Νίνα Λοτσάρη με τον Κωνσταντίνο Σκορδάλη, η γνωστή γυμνάστρια Σόφη Πασχάλη, ο Αντώνης Ρέμος, χωρίς την Υβόννη, αλλά με την καλή του φίλη Ειρήνη Παπαδοπούλου, η Έβελυν Καζαντζόγλου, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Νάταλι Θάνου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Μαρία Ιακώβου.

Ραντεβού το επόμενο Σ/Κ...

Διαβάστε επίσης: Pop made in Greece: Ποια είναι η απόλυτη Ελληνίδα pop star;

Ελληνίδα τραγουδίστρια επιστρέφει μετά από 5 μήνες σε αναπηρικό καροτσάκι!