Ο Θεός μαζί μας, πράγματι...

Ο Θεός μαζί μας, πράγματι...

Είπαμε θα τελειώσουν και οι δεύτερες εκλογές του 2012 να σταματήσει όλη αυτή η φασαρία για λίγο. Να πάρει την αδειούλα του ο κύριος Γιάννης Πρετεντέρης, η κ. Σύριζα Τρέμη, ο κ. Παύλος Τσίμας, που τόσα προσέφεραν και κουράστηκαν όλον αυτό το καιρό. Να μείνουμε μόνοι μας σαν λαός, μπροστά απ τις τηλεοράσεις εμείς και οι Τούρκοι που κληρονομήσαμε για το υπόλοιπο καλοκαίρι σε φτηνές σειρές απ'τα βάθη της Ανατολής.
Αλλά να σας πω την αμαρτία μου, απ'τις φωνές του κ. Γεωργιάδη καλύτεροι και οι Τούρκοι! Έλα όμως που ώσπου να γίνει κυβέρνηση παίζει συνεχώς η τηλεόραση όοοοολους τους πολιτικούς σα να κόλλησε η ταινία.

Και βλέπω συνεχώς τη συνάντηση του κ. Σαμαρά και του κ. Παπουλια. Μετά τι δήλωσαν; Βλέπω συνεχώς τον κ. Σαμαρά με τον κ. Τσίπρα. Στάση σώματος; «Ήρθα γιατί θέλαν οι γονείς μου κουκλίτσα μου, ποτέ δε θα σου κάτσω, μιαν άλλην αγαπώ». Οι φωτογράφοι να βγάζουν τις φωτογραφίες. Ο Τσίπρας με το ωραίο του πουκαμισάκι να κοιτάζει αλλού, με τα χέρια σταυρωμένα. Ο Σαμαράς με το σακάκι (σα δυο νούμερα μεγαλύτερα οι βάτες! Και είναι πλουσιόπαιδο!), ταλαιπωρημένος, άυπνος απ'τα μεγαλεία των εκλογών, να τον κοιτάει μες στα μάτια και ο Τσίπρας να αποφεύγει. Μετά δηλώσεις πάλι!

Ο Σαμαράς σαν λαϊκός τραγουδιστής «δεν με νοιάζει που δε με θες θα σε ξεπεράσω» ο Τσίπρας σε πιο ελληνικό ροκ «όλο το νησί ένα βότσαλο στα πόδια τα δικά μου όμως». Μετά ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος. Σαράντα λεπτά η συνάντηση και αυτοί τα βρήκαν! Βγαίνει μετά ο Βενιζέλος για δηλώσεις και αντί να πει «τι χαρά που θα σώσουμε εμείς οι δυο τη χώρα», άρχισε και αυτός τα «Κάτσε βρε Χαραλάμπη» να σε παντρέψουμε!

Γιατί δε μας κάθεται για κυβέρνηση ο Σύριζα; Και μ'αγριάδα! Με τσαντίλα! Με ύφος βουλευτή Κασσιδιάρη που του χουν πάρει από μπροστά του όλα τα νερά. Και μετά ο Φώτης Κουβέλης. Πόσες φόρες έχω ακούσει και εγώ και σεις τη δήλωση Κουβελη πως «είπαμε και πριν τις εκλογές, πως λευκή επιταγή δεν δίνουμε, δε δίνω»;

Και τέλος ο κ. Καμμένος, που επιτέλους δε τριγυρνάει ιδρωμένος συνεχώς σαν τον ψήστη στην εξοχική ταβέρνα «Τα τρία αδέλφια» αλλά του βάλανε μαντηλάκι στην τσέπη και σκουπίζεται πριν βγει στις τηλεοράσεις. Δεν πιστεύω να'χε μείνει κανένας που δεν ξέρει πως ο Θόδωρος Κολοκοτρώνης είπε ο Θεός υπόγραψε για την Ελλάδα και την τηρεί την υπογραφή του; Το μάθαμε όλοι; Μπράβο παιδάκια! Τελείωσε δε λέγοντας ο κ. Καμένος: Ο Θεός μαζί μας. Πράγματι!