Προσέξετε τα ξαδελφάκια που παίζουν με τα παιδιά σας στην άμμο

Προσέξετε τα ξαδελφάκια που παίζουν με τα παιδιά σας στην άμμο

Η συνέντευξη της συζύγου του Νίκου Μιχαλολιάκου, κ. Ελένης Ζαρούλια, που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό "Ιόνιο Fm" έκανε τον γύρο του διαδικτύου, κυρίως ασχολίαστη. Η κ. Ζαρούλια δήλωσε πως: "με τη Λιάνα Κανέλλη κάναμε αναγκαστικά παρέα σε μικρότερες ηλικίες γιατί είναι μακρινή συγγενής μου. Είμαστε μακρινά ξαδέρφια. Όταν ήμασταν παιδιά παίζαμε στην άμμο στην παραλία στη Βουλιαγμένη στην άμμο με την αδερφή της, τον πατέρα της και τη μητέρα. Προέρχεται από ένα μεγαλοαστικό περιβάλλον και όλα αυτά που λέει είναι παραμύθια".

Όσον αφόρα στο χαστούκι του Ηλία Κασιδιάρη στην ξαδέρφη η κ. Ζαρούλια είπε πως "εγώ δεν είμαι από τις φεμινίστριες με τις τρίχες στα πόδια και τις μασχάλες. Δε λένε αυτές ότι θέλουν ισότητα; Τότε τι είναι αυτά που λένε ότι χτύπησε γυναίκα; Ο κ. Κασιδιάρης δέχθηκε επίθεση και κάθε άνθρωπος με αξιοπρέπεια θα αντιδρούσε έτσι, είτε ο άλλος είναι γυναίκα είτε όχι. Επιτέθηκε πρώτη η κ. Κανέλλη. Και μην ξεχνάμε ότι έτσι όπως είναι και εύρωστη, αν πήγαινε κατά πάνω του θα τον έριχνε κάτω και θα γινόταν και ρεζίλι το παιδί".

Δεν παρέλειψε επίσης να πει πως στην ουσία το χαστούκι δεν το έδωσε το «παιδί» αλλά πως "έχουμε πάρει πολλά μηνύματα ότι το χαστούκι το έδωσε η Ελλάδα σε αυτή την κυρία γιατί ήταν πολύ θρασύς και δεν είναι η πρώτη φορά ούτε η τελευταία. Μας είπανε καλά της έκανε".

Τι να πεις και τι να πω και όπου κοιτάζω, κοιτάζεις, όλη η Ελλάδα ατελείωτη παράγκα... ας το αφήσουμε και εμείς ασχολίαστο! Δεν θέλει άλλωστε και άλλα λόγια. Ειπώθηκαν όλα πια!