Celeb ατάκα: «Έκανα σεξ στα 14 ξεκινώντας αντισυλληπτικά που μου έδωσε η μαμά μου!»

Celeb ατάκα: «Έκανα σεξ στα 14 ξεκινώντας αντισυλληπτικά που μου έδωσε η μαμά μου!»

Ποια διάσημη σταρ ένιωθε έτοιμη γυναίκα από τότε;

Ο λόγος φυσικά για την Kim Kardashian. Προφανώς και η συνέντευξη της ριαλιτοοικογένειας στην θεά της ακροαματικότητας Oprah Winfrey, θα μας απασχολεί για πολύ ακόμα- ή τουλάχιστον μέχρι να μεταδοθεί το μαγνητοσκοπημένο επεισόδιο της Κυριακής, του οποίου αποσπάσματα έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο.

Άλλη μία αποκάλυψη της Kim έρχεται να σοκάρει: «Πήρα το χάπι στα 14 περίπου. Είχα μία σχέση ήδη δύο χρόνια και ένιωσα έτοιμη. Είπα στη μητέρα μου: Μαμά θα το κάνω! Ή τουλάχιστον θέλω να το κάνω!»

Και πώς αντέδρασε η μαμά Kris Jenner σε αυτό; Πήρε την Kim από το χεράκι και της είπε: «Έλα, πάμε φαρμακείο. Θα σου πω εγώ τι θα κάνουμε. Θα ξεκινήσουμε αντισυλληπτικά!»

elakardash

Πολιτισμός και ξερό ψωμί. Πάντως, βλέποντας την παραπάνω φωτό της Kim στην τρυφερή ηλικία των δεκατεσσάρων, είναι αδύνατον να μην δικαιολογήσουμε το ορμονικό της ξέσπασμα και την αίσθηση του... 'είμαι έτοιμη γυναίκα'. Πάλι καλά που τουλάχιστον η μαμά της σκέφτηκε τα αντισυλληπτικά- με αυτά που ακούμε κάλλιστα θα μπορούσε να της πει «Άντε και καλό βόλι- περιμένω εντυπώσεις»!

Διαβάστε ακόμη:

Διάσημη διεθνής celebrity αποκαλύπτει πως χρωστά την επιτυχία της σε ένα βίντεο πορνό!

Kim Kardashian: Αγοράζει Lamborghini στον Kanye για τα γενέθλιά του!

H Kim τηγανίζει αυγά... γυμνή!