Οριστικός χωρισμός για Johnny Depp και Vanessa Paradis

Οριστικός χωρισμός για Johnny Depp και Vanessa Paradis

Ο εκπρόσωπος τύπου του ζευγαριού επιβεβαίωσε τελικά τις φήμες.

Μετά από 14 χρόνια σχέσης και μια ολόκληρη ζωή μαζί, ο Johnny Depp και η Vanessa Paradis ανακοίνωσαν πριν λίγες ώρες και επίσημα τον «φιλικό χωρισμό» τους μέσω του εκπρόσωπου Τύπου τους.

Οι φήμες που ήθελαν το ζευγάρι να είναι στα χωρίσματα σχεδόν από το 2010 έδιναν και έπαιρναν για μήνες, κανένας από τους δύο όμως δεν τις επιβεβαίωνε. Αντίθετα, τόσο ο Johnny όσο και η Vanessa είχαν διαψεύσει τα σενάρια, καθένας με τον δικό του τρόπο.

«Οι φήμες δεν είναι αληθινές. Δεν είναι σε καμία περίπτωση αληθινές. Ό, τι κι αν πω γι´αυτό ο κόσμος πιστεύει το αντίθετο. Δεν μπορώ να πω αρκετά για να σας πείσω πως δεν έχουμε τελειώσει», έλεγε ο Depp, ενώ σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στην γαλλική τηλεόραση, η Paradis είχε δηλώσει: «Ο κόσμος λέει πως αγοράζουμε σπίτια στη μέση του πουθενά ή πως έχουμε 52 σπίτια στη Γαλλία. Επίσης λένε πως χωρίζουμε κάθε χειμώνα και πως παντρευόμαστε κάθε καλοκαίρι και πως περιμένω το 12ο παιδί μου. Όλα αυτά δεν είναι τόσο σοβαρά, αλλά αυτή η τελευταία είναι μια φήμη που μπορεί να κάνει μεγάλο κακό στην οικογένειά μου και στα παιδιά μου».

Δυστυχώς όμως, και το λέμε με κάθε ειλικρίνεια αυτό καθώς Depp και Paradis ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα μας (και φανταζόμαστε πολύ κόσμου) ζευγάρια του Hollywood, οι φήμες αυτή τη φορά ήταν αληθινές.

Σύμφωνα με το περιοδικό People «Προσπαθούσαν επί μήνες να σώσουν τη σχέση τους αλλά εδώ και εβδομάδες ήξεραν πως δεν μπορούσε να γίνει τίποτα».

Πολλοί λένε πως ο Depp έχει ήδη προχωρήσει, καθώς αρκετά δημοσιεύματα τον θέλουν να έχει σχέση με την bisexual συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία «The Rum Diaries», Amber Heard, με την οποία μάλιστα λέγεται πως έκαναν πρόσφατα ένα ταξίδι αναψυχής στο Las Vegas με το ιδιωτικό του τζετ. Τίποτα, ωστόσο, δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί -και μάλλον δεν θα επιβεβαιωθεί ποτέ, ή τουλάχιστον θα αργήσει.

Ο Depp αξίζει, σε μετοχές Hollywood, γύρω στα 300εκ. δολάρια και μαζί με την Paradis έχουν ένα σπίτι στο Παρίσι, δύο στο Los Angeles, μια βίλα κοντά στο Saint–Tropez και ένα ιδιωτικό νησί στις Μπαχάμες. Ο διαχωρισμός της περιουσίας τους καθώς και η κηδεμονία των δύο παιδιών τους, της 13χρονης Lily-Rose Melody και του 10χρονου Jack, είναι δύο ζητήματα που υποθέτουμε θα λυθούν μέσα στις επόμενες μέρες.

Διαβάστε επίσης: Ο Johnny Depp και η Vanessa Paradis ζουν «χωριστές και θλιβερές ζωές»

Η πρώτη συνέντευξη της Vanessa Paradis μετά το χωρισμό της από το Johnny Depp