Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Μάθετε τα πάντα για τη νέα του ταινία!

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Μάθετε τα πάντα για τη νέα του ταινία!

Με τη σύγχρονη εκδοχή του Αντωνάκη και της Ελενίτσας!

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου και η Μάρω Κοντού θα είναι αφηγητές στην πρώτη κινηματογραφική ταινία του Παπακαλιάτη με τίτλο «Αν», ως Αντωνάκης και Ελενίτσα, που 47 χρόνια μετά είναι ακόμα μαζί. Θα σχολιάζουν μάλιστα τον έρωτα του Παπακαλιάτη (Δημήτρης) και της Μαρίνας Καλογήρου (Χριστίνα), που γνωρίζονται στην Αθήνα του σήμερα. Το ζεύγος Κοκοβίκου που άφησε εποχή στη ταινία "Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα" επιστρέφει σε ένα πρωτότυπο σενάριο.

Με αυτό το cast και την ιδέα κάνει ο ταλαντούχος ηθοποιός- σκηνοθέτης- σεναριογράφος, το ντεμπούτο του στη μεγάλη οθόνη. Η Μάρω Κοντού που με χαρά δέχθηκε να παίξει ξανά κυρία Κοκοβίκου, μιλώντας στην Espresso δήλωσε για τον Χριστόφορο «τον θεωρώ πολυτάλαντο αλλά είναι κι ένας υπέροχος άνθρωπος. Είμαι πολύ χαρούμενη που παίζω σε αυτή τη ταινία και παίζουμε το δικό μας κομμάτι.Είναι ένα ευφάνταστο σενάριο». Ο Γιώργος Κωνσταντίνου από την πλευρά του αισθάνεται ενθουσιασμένος με την συνεργασία του με τον Παπακαλιάτη που ήταν η αφορμή να θυμηθεί τις παλιές καλές στιγμές του ελληνικού κινηματογράφου.

Με φόντο την Αθήνα του σήμερα και με κεντρικά θέματα τον «έρωτα» και τη «μοναξιά» που παραμένουν στην εποχή μας δύο από τα σημαντικότερα κεφάλαια στη ζωή κάθε ανθρώπου, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δημιουργεί μία νοσταλγική ταινία αγάπης. Ένας δυνατός έρωτας που παλεύουν ο καθένας με τον τρόπο του να τον κρατήσουν σε μία εποχή που όλα γύρω τους αλλάζουν. Θα επιβιώσει; Μία σημερινή ερωτική ιστορία, σε μία από τις πιο ερωτικές, διαχρονικές και όμορφες περιοχές της Αθήνας.Το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων έγινε στην Πλάκα.

Σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ, τα γυρίσματα της ταινίας "Αν" κράτησαν 43 ημέρες, συμπρωταγωνίστρια του Χριστόφορου είναι η Μαρίνα Καλογήρου, ενώ συμμετέχουν Θέμις Μπαζάκα (Μητέρα Δημήτρη), Μαρία Σολωμού (Μαρία), Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (Βασίλης), Φάνης Μουρατίδης (Γιώργος), Τάκης Σπυριδάκης (Μπάρμαν), Τάσος Ιορδανίδης (Γιάννης).