Τίτλοι τέλους για Κώστα Σόμμερ και Ζενίλντα

Τίτλοι τέλους για Κώστα Σόμμερ και Ζενίλντα

Μετά από πέντε χρόνια σχέσης το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί.

Σύμφωνα πληροφορίες, το περιβάλλον της τραγουδίστριας διαρρέει ότι το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί.

«Όταν είσαι με έναν άνθρωπο που η δουλειά του είναι αυτή που είναι και συν όλων των άλλων ταξιδεύει για την δουλειά, που λείπει δηλαδή για δουλειά, σε κάνει να παίρνεις κάποιες αποφάσεις. Γενικά η σχέση αυτή δεν είναι εύκολη», είχε δηλώσει ο ίδιος ο ο ηθοποιός πριν από λίγο καιρό σε εκπομπή.

To ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από πέντε χρόνια και από την πρώτη στιγμή η πανέμορφη βραζιλιάνα εντυπωσίασε τον ηθοποιό. Ο έρωτάς τους θυελλώδης, απασχόλησε όλα τα έντυπα και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως πολλές φορές μάλιστα με αρνητικά σχόλια καθώς δεν ήταν λίγοι αυτοί που πίστευαν πως δε θα κρατήσει για πολύ. Μετά από τρία χρόνια συμβίωσης ο πρώτος χωρισμός είναι γεγονός με τη Ζενίλντα να δηλώνει, «Ήμασταν τρία χρόνια μαζί, συζούσαμε και τώρα όλο αυτό έχει τελειώσει. Το πώς θα συνεχίσει και εάν θα συνεχίσει, κανείς δεν το ξέρει. Παρ'όλα αυτά, θεωρώ ότι θα ήταν καλός πατέρας για τα παιδιά μου. Τον αγάπησα».

Ένα χρόνο μετά επανασυνδέονται και το παραδέχονται και δημοσίως. Παρ' όλ' αυτά τα πράγματα συνέχισαν να είναι δύσκολα για τους δυο τους. Η τραγουδίστρια ζούσε μόνη της όσο ο Σόμμερ ταξίδευε και εργαζόταν στο εξωτερικό.

Φαίνεται πως παρά την προσπάθεια, το ζευγάρι δεν τα κατάφερε και πλέον δεν είναι μαζί.

Ο χρόνος θα δείξει αν αντέχουν να ζουν χωριστά