Οι μεγάλοι νικητές των βραβείων «Άνδρες της Χρονιάς»

Οι μεγάλοι νικητές των βραβείων «Άνδρες της Χρονιάς»

Τα βραβεία του περιοδικού Status διοργανώθηκαν για 15η συνεχή χρονιά, τιμώντας τους άντρες που άφησαν τη σφραγίδα τους στη χρονιά που πέρασε.

Μπορεί να μην έχουμε τις τελετές-υπερπαραγωγές απονομής βραβείων που έχουν στο Hollywood, κάπως τα καταφέρνουμε κι εμείς όμως να ζούμε τις glamour στιγμές μας μια στο τόσο . Γιατί ακόμα κι αν δεν έχουμε λεφτά, ακόμα κι αν δεν έχουμε δουλειές, ακόμα κι αν δεν υπάρχει καμία απολύτως οργάνωση –ή ακόμα και απλή λογική- στη χώρα, α, όλα κι όλα, ο Έλληνας τη θέλει τη γκλαμουριά του (ο λαός είχε μια παροιμία σχετικά με έναν ψωριάρη και ένα μαργαριτάρι που του έλειπε, δεν ξέρουμε αν σας θυμίζει κάτι).

Σε κάθε περίπτωση όμως, αυτό δεν αναιρεί το γεγονός πως υπήρξαν μερικοί άντρες την χρονιά που πέρασε, των οποίων οι πράξεις τους και το προσωπικό τους στυλ, είχαν να πουν πολλά. Αυτές τις αρετές βράβευσαν χτες τα βραβεία «Άνδρες της Χρονιάς» του περιοδικού Status, σε μια εντυπωσιακή τελετή στο κέντρο Αθηνών Αρένα, με την «αφρόκρεμα» της εγχώριας showbiz να έχει φορέσει τις οσκαρικές εμφανίσεις της για να παραστεί στην εκδήλωση.

Από τα σημαντικότερα βραβεία που απονεμήθηκαν ήταν:

Τραγουδιστής της Χρονιάς – Σάκης Ρουβάς
Αθλητής της Χρονιάς – Τζιμπρίλ Σισέ
Καλύτερος Ραδιοφωνικός Παραγωγός – Κωνσταντίνος Τζούμας
Manager της Χρονιάς – Άγγελος Δεληβοριάς
Διεθνής Έλληνας – Adam Mpousdouko
Βραβείο Έργου Ζωής – Μιχάλης Κακογιάννης


Και τα δύο βραβεία που προσωπικά, αλλά και όλο το queen, πανηγυρίζουμε (μπήκαμε που μπήκαμε στο κλίμα, ας το διασκεδάσουμε τουλάχιστον):

Πολιτικός της Χρονιάς – Γιάννης Μπουτάρης
Πιο stylish άντρας της Χρονιάς – Δημήτρης Σκαρμούτσος