MAD: Οι γιορτές είναι ωραίες (ακόμα και οι αποκριάτικες)

MAD: Οι γιορτές είναι ωραίες (ακόμα και οι αποκριάτικες)

Όπου υπάρχει τραγούδι, νιότη και χαρά είναι ωραία. Όπως συμβαίνει και στην διοργάνωσης των βραβείων MAD, γιατί οι άνθρωποι, αν μη τι άλλο είναι ειδικοί στην ελληνική ποπ. Πολυχρωμία, εκκεντρικές η τύπου κοσμικές εμφανίσεις, όμορφα πλάσματα, κεφάτα πρόσωπα.
Ακόμα και φέτος, αυτό το καλοκαίρι, που δείχνει πνιγηρό και παράφορο, μια ευκαιρία για γιορτή και τραγούδι είναι καλοδεχούμενη. Κι ας βλέπεις τα ίδια πρόσωπα χρόνια τώρα να παίρνουν και να δίνουν βραβεία σε μια show bizz, ασφυκτικά κλειστή, περιθωριακή και επαρχιώτικη και ας μην έχει εκπλήξεις και ας μη συμβαίνει ποτέ το κάτι μη προβλέψιμο.

Μόνο, πως είχαν κουράγιο οι κυρίες να σταθούν πάνω στα παπούτσια που θέλουν σίγουρα ανυψωτήρα για να τις ανεβάσει εκεί, στην πιο παράλογη μόδα κάτω άκρων των τελευταίων δεκαετιών και οι μισές άνεργες, χωρίς προοπτικές, παρουσιάστριες σε κανάλια που κλείνουν, κοσμικές χωρίς πάρτι, τραγουδίστριες χωρίς κέντρα για εμφανίσεις και δισκογραφία, μοντέλα χωρίς πασαρέλες! Που βρήκαν το κουράγιο; Πώς; Γίνεται να χαμογελάς αυτάρεσκα και όλο αυτοπεποίθηση όταν ξέρεις πως δεν έχει λόγο ύπαρξης καν; Και πόσο για να εντυπωσιάσεις καταφεύγεις στο Πατρινό Καρναβάλι για πάντα!

Αν και φέτος απ'ότι είδα, προτιμήθηκε η εμφάνιση παραλίας, μαγιό σε καφετέρια λουτρόπολης και από πάνω ένα παρεό ή το ξέχασα την ρομπίτσα απ το μπέμπι ντολ για να φανεί το καινούργιο μου βράκι!

Τότε κορίτσια μη μπαίνετε καν στο κόπο του να βάλετε και κάτι. Του χρόνου γυμνόστηθες...