Τι έμαθα βλέποντας την ορκωμοσία της νέας Κυβέρνησης στη τηλεόραση;

Τι έμαθα βλέποντας την ορκωμοσία της νέας Κυβέρνησης στη τηλεόραση;

*Ο κ. Πρωθυπουργός της χώρας μας (δυστυχώς όχι μιας άλλης άλλων), δε θα αφήνει κάμερες μες στο υπουργικό συμβούλιο και πως μειώνει κατά 30% τις αμοιβές των υπουργών ενώ τους συνέστησε να μην πολυχρησιμοποιούν τα υπουργικά αυτοκίνητα παρά μόνο για τα απαραίτητα (δηλαδή; Κάνα σούπερ μάρκετ, τα παιδιά στα αγγλικά, μέχρι της μάμας στο Σάββατο;).

*Η Κυβέρνηση έχει μόνο δυο γυναίκες που υπουργοποιηθήκαν (εμ, τι! είναι έξυπνο το είδος μας, που να μπλέξει!). Η μια στεκόταν κατά την ορκωμοσία πίσω πίσω, η άλλη, η κ. Κεφαλογιάννη, που'χει και παράστημα μπροστά μπροστά, με λευκό φορεματάκι λογοδοσμένης σε κωμόπολη.

*Ο κ. Ρουπακιώτης έμπλεξε στην κίνηση και άργησε να πάει στην ορκωμοσία και οι άλλοι περίμεναν και νομίζω τα πήραν λίγο! Εγώ τι να σας πω, θα σηκωνόμουν να έφευγα και δε μας παράτονε και τα υπουργεία τους!

*Ένας κύριος Τζαβαρας που τον είδα το βράδυ στον ΑΛΦΑ, είναι υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού και είναι σαν τον Δημήτρη Πιατά με μουστάκι, αλλά όση ώρα τον παρακολουθούσα δεν έλεγε αστεία και το γύρισα.

*Με το που έβαζε το χέρι στο ευαγγέλιο η κυβέρνηση, έβγαλε ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ τι χάλια που τα κάνει όλα. Ρε αδέλφια; Καθίστε ντε! Να τελειώσει ο όρκος, να πιούν έναν καφέ, ένα νερό, να δουν κατά που πέφτουν τα υπουργεία τους και αν έχει κοντά μετρό, τώρα που θα περιορίσουν τις διαδρομές με τα υπουργικά αυτοκίνητα και μετά κάνετε σκληρή αντιπολίτευση. (ψιτ; Που είστε; Να βγάλετε ανακοίνωση και το φόρεμα της κ. Κεφαλογιάννη που την αδικούσε και είχε και ντεμοντέ πεταλούδα μανίκι. Πολύ θα της στοιχίσει αυτό της κυβέρνησης).

*Τώρα που έπαψε να ιδρώνει σαν το ψήστη στα «3 αδέλφια» σταμάτησε ο κ. Καμένος να βγαίνει στη τηλεόραση και να μου λείπει (κάθε άνθρωπος έχει τις παραξενιές του μη νομίζετε!).

*Είδα τον Άδωνη στης Έλλης τα παράθυρα, αλλά δυστυχώς δεν υπουργοποιήθηκε και μου χάλασε τη χαρά να δω τι θα φορούσε η Ευγενία στην ορκωμοσία. Κανείς δε σκέφτεται τη χαρά του πολίτη -εμένα εννοώ- επιτέλους;

*Όταν κάθισαν για το πρώτο Υπουργικό Συμβούλιο, μπήκαν μέσα οι φωτογράφοι και άστραψε ο τόπος. Οι υπουργοί τώρα, ένιωσαν μια αμηχανία και δεν είχαν ούτε που να κοιτάξουν, ούτε ήξεραν τι πόζα να πάρουν. Σοβαρή; Χαμογελαστή; Κλαμμένη σαν του λαού τη μόνιμη; Γελαστή σα να τους λέει ανέκδοτα ο Αβραμόπουλος; Άμα είχαν όμως ακόμα την Κουντουρά στη Νέα Δημοκρατία, που ήταν τοπ μοντελ και θα'ξερε και θα τους έδειχνε. Να για να μάθουν τι χάσανε!

*Μετά δεν είδα άλλα γιατί βαρέθηκα και προτίμησα να δω τον Χαρι Πότερ στο Σταρ, με μια φιλοσοφική πάντα διάθεση, διότι δεν είμαι και ρηχός άνθρωπος όλες τις ώρες, πως και στο δικό μας τόπο, μόνο το Υπουργείο Μαγείας θα μας σώσει όπως και στην ταινία...