Μαρίνα Βερνίκου: Ποια είναι η κόρη του νέου Υφυπουργού Ναυτιλίας;

Μαρίνα Βερνίκου: Ποια είναι η κόρη του νέου Υφυπουργού Ναυτιλίας;

Η κόρη του νέου υφυπουργού ναυτιλίας και γνωστού εφοπλιστή Γιώργου Βερνίκου, είναι ένα από τα it- girls της πόλης, φωτογράφος, επιχειρηματίας και μαμά τριών παιδιών.

Γεννημένη στην Αθήνα, το 1976, η Μαρίνα Βερνίκου σπούδασε Επικοινωνία, Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Αμερική. Επιστρέφοντας στην Αθήνα, εργάστηκε, για λίγο καιρό, σε διαφημιστική εταιρεία, πριν καταλήξει στην οικογενειακή επιχείρηση, Vernicos Yachts. Τα τελευταία έξι χρόνια ασχολείται με την μεγάλη της αγάπη, την φωτογραφία.

Χαρακτηριστικό της όμορφης Μαρίνας είναι το πάντα εγκάρδιο χαμόγελό της, από το οποίο φαίνεται ότι είναι μία γυναίκα ευχαριστημένη από αυτά που έχει επιτύχει στην ζωή της. Παντρεμένη με τον επιχειρηματία Μίλτο Καμπουρίδη, με τον οποίο έχει αποκτήσει τρία παιδιά, η όμορφη φωτογράφος αγαπάει πολύ την δουλειά της, την Σίφνο (απ' όπου κατάγεται), τη Μύκονο, τα ταξίδια, το διαμέρισμά της στο κέντρο της πόλης με θέα την Ακρόπολη, οι έξοδοι, τα πάρτυ και τα θαλάσσια σπορ. Εκτός από άψογη επιχειρηματίας και επιτυχημένη φωτογράφος είναι και μία πολύ στυλάτη γυναίκα, με χαρακτηριστικό, minimal chic στυλ. Λάτρης των μικρών μαύρων φορεμάτων, αλλά και των κλασικών jeans, των θηλυκών ψηλοτάκουνων παπουτσιών και των επώνυμων τσαντών, η Μαρίνα Βερνίκου ξεχωρίζει και με τις εμφανίσεις της που αναδεικνύουν, εκτός από το άψογο γούστο της και το όμορφο παρουσιαστικό της.