Mad Video Music Awards 2012: Οι ανατρεπτικές εμφανίσεις που απολαύσαμε επί σκηνής

Γωγώ Φούντα
Mad Video Music Awards 2012: Οι ανατρεπτικές εμφανίσεις που απολαύσαμε επί σκηνής

Aκόμη μία χρονιά οι Έλληνες καλλιτέχνες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό πραγματοποιώντας εμφανίσεις που δύσκολα θα ξεχάσουμε...

Τα Mad Video Music Awards 2012 μπορεί να αποτελούν πλέον παρελθόν, αλλά ο απόηχός τους θα συνεχίσει να μας απασχολεί για πολλές ακόμα μέρες. Οι σέξι και εκκεντρικές εμφανίσεις των αγαπημένων καλλιτεχνών, οι βραβεύσεις, οι ατάκες αλλά και φυσικά οι ανατρεπτικές όπως πάντα συνεργασίες επί σκηνής, είναι κάποια από τα στοιχεία που έκαναν εντύπωση και συζητήθηκαν όσο τίποτα άλλο.

Για ακόμη μία χρονιά η αγαπημένη Δέσποινα Βανδή τίμησε τα βραβεία αλλά και τους χιλιάδες θαυμαστές της με την παρουσία της ενώ ενθουσίασε το κοινό με την ερμηνεία της on stage. Φορώντας ένα λευκό μακρύ φόρεμα ερμήνευσε τις μεγάλες της επιτυχίες " Το νησί ", " Το αστέρι μου" και τα πολυτραγουδισμένα " Γυρίσματα" σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό μπαίνοντας αυτομάτως στα highlight της βραδιάς.

O Έλληνας θεός Σάκης Ρουβάς ανέβηκε και φέτος στη σκηνή κάνοντας αυτό που ξέρει καλύτερα, σκορπώντας κύματα ενθουσιασμού ερμηνεύοντας τη νέα του επιτυχία " Τώρα" και παρασύροντας το κοινό σε ένα ξέφρενο πάρτι. Η Έλενα Παπαρίζου από την άλλη είχε πιο ρομαντική διάθεση καθώς ερμήνευσε την υπέροχη μπαλάντα " Ποιος" δείχνοντας πιο σέξι και αδύνατη από ποτέ φορώντας ένα μακρύ πράσινο φόρεμα, ενώ την απολαύσαμε και σε συνεργασία με τους Playmen, αυτή τη φορά με ένα καυτό σορτσάκι θυμίζοντας την Έλενα των πρώτων χρόνων.

Το λαικό κομμάτι της βραδιάς ανέλαβε η Πάολα, η οποία πραγματοποίησε μία grande εμφάνιση ερμηνεύοντας το " Να μ'αφήσεις ήσυχη θέλω", τραγούδι που το ερμήνευσε και με τους Stavento σε συνδυασμό με τη δική τους επιτυχία "Πηδάω Τα Κύματα". Ο Κώστας Μαρτάκης εμφανίστηκε με την Αντιγόνη Ψυχράμη και την Ειρήνη Παπαδοπούλου ανεβάζοντας στα ύψη τη θερμοκρασία, ενώ το θερμόμετρο χτύπησε κόκκινο όταν στη σκηνή ανέβηκε η Κατερίνα Στικούδη με το Nicko οι οποίοι ερμήνευσαν το " Break me" και το " Η Μουσική μου". Σέξι και όποιος αντέξει εμφανίστηκε και η Ελένη Φουρέιρα συνοδευόμενη από τους ΝΕΒΜΑ, αλλά και η εκπρόσωπός μας στη φετινή Eurovision Ελευθερία Ελευθερίου η οποία φόρεσε τα... εσώρουχά της και τραγούδησε το " Aphrodisiac".

ONIRAMA και Ήβη Αδάμου ξεσήκωσαν με το κέφι και την ενέργειά τους καθώς και οι επίσης "μικροί" της εγχώριας μουσικής σκηνής Demy και Stan oι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Τέλος, μία ανατρεπτική και εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο πάντα ιδιαίτερος Γιώργος Μαζωνάκης ο οποίος ανέβηκε στη σκηνή με το συγκρότημα Vegas και έδωσαν ένα live show που προκάλεσε συζητήσεις και φυσικά εντυπωσίασε.

Διαβάστε επίσης: Mad Video Music Awards 2012: Εντυπωσιακές φωτογραφίες από τις απονομές on stage

Mad Video Music Awards: Οι καλοντυμένες της βραδιάς