Αναστασάκη – Αποστολάκης: Γάμος αλά Κρητικά

Αναστασάκη – Αποστολάκης: Γάμος αλά Κρητικά

Με μπαλωθιές, κρητικά φαγητά, τραγούδα με λύρες και λαούτα, ρακές, μαντουβάδες, παντρεύτηκαν το περασμένο Σάββατο, στο Καστέλι Κισσάμου, η Αμέλια Αναστασάκη και ο Κώστας Αποστολάκης.
Με νυφικό ιβουάρ, με δαντέλα και κοψίματα ρετρό, η νύφη θύμιζε κρητικιά αρχόντισσα παλιών δεκαετιών, μέσα στον ξενοδοχειακό χώρο της οικογενειάς της που έγινε το γλέντι, αλλά και ο γάμος, στο εκκλησάκι της οικογενείας. Η οικογένεια του γαμπρού είχε έρθει απ το Ηράκλειο και οι περισσότεροι φίλοι του ζευγαριού απ'την Αθήνα.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου, ο Πέτρος Λαγούτης, η Θωμαίς Ανδρούτσου, ο Στράτος Μαρκίδης, η Άννα Αδριανού, ο Βασίλης Παπακωσταντίνου. Πολλοί και οι δημοσιογράφοι, φίλοι και συνάδελφοι της νύφης, όπως οι Μάνος Δημητροκάλης, Γιώργος Πράτανος, Μαρκέλλα Σεράιχα. Στο μυστήριο χοροστάτησε ο Δεσπότης Κισσάμου.
Τις ευχές τους έδωσε και ο «αετός της Κρήτης» Μανόλης Κονταρός, ενώ ανάμεσα στους κουμπάρους ήταν και οι τραγουδιστές Ζωιδάκης και Τζουγανάκης.

Στις 4 η ώρα τα ξημερώματα, όπως συνηθίζεται στη Κρήτη, βγήκαν οι μακαρονάδες, να συνοδευόσουν τις ρακές και να δυναμώσουν τους πότες. Το γλέντι κράτησε μέχρι τις 9 το πρωί της Κυριακής, αφήνοντας τους καλεσμένους κουρασμένους μεν, αλλά και εντυπωσιασμένους απ την κρητική φιλοξενία, την αρχοντιά των δυο οικογενειών και την ευτυχία τους ζευγαριού. Ολόψυχες ευχές για ευτυχία, αρμονία και παντοτινή αγάπη.