Πού εντοπίσαμε τους Έλληνες celebrities το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε

Γωγώ Φούντα
Πού εντοπίσαμε τους Έλληνες celebrities το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε

Τους κυνηγήσαμε σε μπουζούκια, νησιά και θάλασσα και σας τους παρουσιάζουμε!

Ακόμα ένα Σαββατοκύριακο η ελληνική showbiz ξεχύθηκε σε νυχτερινά κέντρα, παραλίες και νησιά αποδεικνύοντας ότι η κρίση δεν την αγγίζει... Ψυχολογικά πάντα!

Τα φώτα αλλά και τις προτιμήσεις τράβηξε όπως ήταν φυσικό η πρεμιέρα του Αντώνη Ρέμου στο "Thalassa" μαζί με τους ONIRAMA, όπου κυριολεκτικά έγινε πανικός. Από την τόσο σημαντική βραδιά δε θα μπορούσε να λείπει η αγαπημένη του Αντώνη, Υβόννη Μπόσνιακ, διαψεύδοντας τις φήμες ότι οι δυο τους έχουν χωρίσει, αλλά και ο καλός φίλος του τραγουδιστή Γρηγόρης Αρναούτογλου. Εκεί βρέθηκαν επίσης το ζεύγος Σκορδά-Λιάγκα, η Χριστίνα Παππά, ο Αντύπας με τη σύζυγό του, ο Ηλίας Ψινάκης, η Στέλλα Δημητρίου, ο Χάρης Σιανίδης, η Ρούλα Κορομηλά, ο Θέμης Γεωργαντάς, αλλά και οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδος Γιώργος Σαμαράς και Γρηγόρης Μάκος.

Ταξίδι-αστραπή έκανε η Μαρία Μενούνος στην Ελλάδα με αφορμή τα γενέθλια του καλού της φίλου Σωτήρη Κυρανάκου τα οποία πραγματοποιήθηκαν στο "Ακρωτήρι". Εκεί βρέθηκε και η εγκυμονούσα Μαριέττα Χρουσαλά πιο όμορφη από ποτέ, ενώ η Άντζελα Δημητρίου επέλεξε το "Posidonio' και τον Πάνο Κιάμο για τη διασκέδασή της, παίρνοντας ως είθισται και το μικρόφωνο για ένα τραγούδι.

Μπορεί να είναι αθλητές και να τους απαγορεύονται τα ξενύχτια και τα ποτά, αλλά η Εθνική Ελλάδος, μετά την πολύ καλή της πορεία στο Εuro 2012, αποφάσισε να το ρίξει λίγο έξω επιλέγοντας το "Romeo". Φυσικά δεν έλειψε ο λουλουδοπόλεμος αλλά και τα συνθήματα διά στόματος Χρήστου Χολίδη.

Εκτός από νυχτερινή διασκέδαση, το μενού είχε και παραλία και νησιά. Συγκεκριμένα, η εντυπωσιακή Ειρήνη Παπαδοπούλου βρέθηκε στην Ακτή Βουλιαγμένης και άφησε τους πάντες άφωνους με το super fit κορμί της. Παραλία επέλεξε και το φρέσκο, και όπως φαίνεται πολύ ερωτευμένο ζευγάρι Βαλεντίνο-Σάσα Μπάστα, χωρίς να χάνουν ευκαιρία να επιδεικνύουν το πάθος τους.

Την Μύκονο για ολιγοήμερες διακοπές επέλεξε η Βίκυ Καγιά με το σύζυγό της Νίκο Κριθαριώτη δείοχνοντας το σέξι της κορμί αποδεικνύοντας ότι δεν έχει χάσει στο ελάχιστο τη φόρμα της, ενώ εκεί βρέθηκε και η παρουσιάστρια Σίσσυ Φειδά με φίλη της.

Το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος, καθώς μέσα σε όλη αυτή την τρέλα του καλοκαιρινού Σαββατοκύριακου είχαμε και γεννητούρια, καθώς η Μαρία Τσουρή έφερε στον κόσμο το πρώτο της μωρό, καρπό του έρωτά της με τον μπασκετμπολίστα Παναγιώτη Βασιλόπουλο.

Ραντεβού την επόμενη εβδομάδα με ακόμα πιο καλοκαιρινή διάθεση...

Διαβάστε επίσης: Οι Γάμοι που πέρασαν στην ιστορία: Γιώργος Λιάγκας & Φαίη Σκορδά

Αντώνης Ρέμος: «Κινδύνευσα να καταστρέψω πραγματικά την ίδια μου την ζωή»