Ελένη Μενεγάκη: Τι προτιμάει η αγαπημένη παρουσιάστρια για τις εμφανίσεις της στην παραλία;

Γωγώ Φούντα
Ελένη Μενεγάκη: Τι προτιμάει η αγαπημένη παρουσιάστρια για τις εμφανίσεις της στην παραλία;

Μαγιό σε έντονα χρώματα και μοδάτα αξεσουάρ είναι οι σταθερές επιλογές της ελληνίδας star...

Eίναι διάσημη, λατρεμένη, λαμπερή, ξανθιά και σέξι. Είναι η μία και μοναδική Ελένη Μενεγάκη η οποία 20 χρόνια αφου πρωτοεμφανίστηκε στην ελληνική τηλεόραση, παραμένει νούμερο ένα στις καρδιές μας με το χιούμορ και τη γλυκύτητά της. Οι φωτογράφοι την κυνηγούν παντού ενώ όλοι διαβάζουν μανιωδώς τα νέα για την προσωπική της ζωή. Μόλις λοιπόν οι πρώτες ζέστες κάνουν την εμφάνισή τους και η Ελένη πάρει τα παιδιά της και βγει στις παραλίες, τα φωτογραφικά φλας παίρνουν φωτιά!

Η Ελένη από όταν ήταν πιστσιρίκα μέχρι και σήμερα, λάτρευε τα έντονα χρώματα και σχέδια. Δε θα μπορούσαν λοιπόν τα μαγιό που επιλέγει για τις εμφανίσεις της στην ακρογιαλιά να είναι μουντά και αδιάφορα. Πότε πορτοκαλί, πότε ροζ, και πότε με διάφορα άλλα χρώματα, και πάντα μπικίνι, και γιατί όχι άλλωστε, καταφέρνει να αναδεικνύει την υπέροχη σιλουέτα της χωρίς φυσικά να γίνεται ούτε στο ελάχιστο προκλητική.

Παραμένοντας πάντα in fashion, την έχουμε δει με πορτοκαλί μαγιό με βολάν, τα οποία αναδείκνυαν το υπέροχο και πλούσιο στήθος της, αλλά και με την απόλυτη τάση η οποία έκανε την εμφάνισή της μόλις πέρυσι, δηλαδή μη σεταρισμένα μπικίνι.

Όπως φυσικά η αγαπημένη παρουσιάστρια ακολουθεί τις επιταγές της μόδας στα μαγιό, πράττει ακριβώς το ίδιο και με τα αξεσουάρ, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να φοράει τεράστια καπέλα και υπέροχα καφτάνια...

Αναμένουμε λοιπόν να δούμε ποιες θα είναι οι φετινές της επιλογές αν και ήδη έχουμε πάρει μία πρώτη γεύση...

Διαβάστε επίσης: Γιατί αγαπάμε το streetstyle της Ελένης Μενεγάκη

Οι ελληνίδες star φορούν μαγιώ και τα πετάνε όλα έξω