Ξέρει η Άντζελα πως είναι κατεχόμενη η μισή Κύπρος;

Ξέρει η Άντζελα πως είναι κατεχόμενη η μισή Κύπρος;

Το θέμα hard core. Η Άντζελα Δημητρίου, ήταν να κάνει σύμφωνα με δημοσιεύματα, μια σειρά εμφανίσεων σε ξενοδοχείο – καζίνο στη κατεχόμενη Κύπρο. Στην εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη» μάλιστα, τη μια μέρα, πήρε τηλέφωνο και δήλωσε λακωνικά πως «Η μουσική δεν έχει σύνορα». Την άλλη μέρα το κανάλι φρόντισε να χει κάμερα για απευθείας σύνδεση ενώ η κ. Δημητρίου φωτογραφίζονταν με δίχτυα στο σώμα και στα μαλλιά για λογαριασμό μεγάλου εβδομαδιαίου περιοδικού.

Έξαλλη Άντζελα. Δεν ρώτησε ποιο ξενοδοχείο και της είπε ο μάνατζερ της πως θα τραγουδούσε για Λιβανέζους που ως γνωστόν εκεί είναι το νούμερο 1. Και γιατί τα τηλεπεριοδικά δίνουν σιντί με τουρκικές σειρές; Και γιατί τα βλέπει ο κόσμος ε; Και όταν αυτή έκανε τηλεμαραθώνιο με το τζινάκι της και μάζευε λίρα - λίρα να δώσει στο ΡΙΚ, ήταν καλά; Ε; Να, τώρα κι αυτή! Αν δεν της ζητήσουν συγγνώμη όσοι την έβρισαν δεν ξαναπάει Κύπρο για να μάθουν. Και την είπαν και «μοιχαλίδα» στο Φέις Μπουκ και εύχεται να μην είναι τέτοιες ούτε οι μάνες τους, ούτε οι αδελφές τους.


Μάλιστα! Ότι; Η Κύπρος απ'την κ. Δημητρίου περίμενε να τιμηθεί και εξαρτιόταν η ιστορία της τώρα, ενώ απ'αυτήν περιμέναμε τις εξελίξεις για τα μεγάλα μας εθνικά θέματα! Ελάτε ρε παιδιά! Τώρα εμείς είμαστε σίγουροι πως η Άντζελα ξέρει ποια είναι η κατεχομένη Κύπρος, για να μη πω αν ξέρει καν πως είναι και κατεχομένη η Κύπρος;