Jennifer Lopez και Casper Smart: Πήραν τα παιδιά και πήγαν παραλία

Jennifer Lopez και Casper Smart: Πήραν τα παιδιά και πήγαν παραλία

Έχουμε αρχίσει να λυπόμαστε τον Marc Anthony, είναι η αλήθεια.

Τι κι αν τον είπαν gay; Τι κι αν είπαν πως εκμεταλλεύεται την Lopez για τα λεφτά της και όλα τα δώρα που του κάνει πηγαίνουν στον κρυφό εραστή του; Η JLo έχει κλειστά τα αφτιά της και δεν τη νοιάζουν οι (ανυπόστατες μέχρι στιγμής) φήμες, γι᾽ αυτό και πήρε τον καλό της Casper και τα δίδυμά της και πήγαν στην παραλία.

Η Lopez βρίσκεται αυτόν τον καιρό στο Rio de Janeiro, στα πλαίσια του tour της στην Νότια Αμερική, και κατάφερε να ξεκλέψει λίγο χρόνο από το φορτωμένο της πρόγραμμα για να τον αφιερώσει στα παιδιά της. Και φυσικά ο Smart δεν θα μπορούσε να λείπει από το «οικογενειακό» κάδρο.

Το ζευγάρι απαθανατίστηκε από τους παπαράτσι να διασκεδάζει μαζί με τα μικρά, να βγάζουν φωτογραφίες και να «θάβουν» τον σωματοφύλακα της Lopez μέσα στην άμμο, ενώ ο Smart φαινόταν να έχει μπει πλήρως, πλέον, στο πετσί του ρόλου του πατέρα. Κάτι που δεν ξέρουμε πως θα το πάρει ο Marc Anthony μόλις δει τις φωτογραφίες (που μάλλον τις έχει δει ήδη), καθώς όχι μόνο έχει να συναντήσει καιρό τα παιδιά του από κοντά, αλλά τα βλέπει, για άλλη μια φορά, στα χέρια του 25χρονου toy-boy της πρώην γυναίκας του. Εμ, ας πρόσεχες Marc.

Διαβάστε επίσης:

Σοκ και δέος: Το αγόρι της Jennifer Lopez είναι gay;

Jennifer Lopez: Θέλει να κάνει παιδί με τον Casper Smart

Τότε και τώρα: Η Jennifer Lopez είναι η φλογερή Λατίνα του Hollywood που δεν θα γεράσει ποτέ