H Lady Gaga έβαλε μεταλλικά εμφυτεύματα;

H Lady Gaga έβαλε μεταλλικά εμφυτεύματα;

Σάλο έχει προκαλέσει η εμφάνιση της εκκεντρικής σταρ στην εκπομπή του Jay Leno.

Μετά τα βραβεία Grammy και την εμφάνιση της Lady Gaga μέσα σε ένα γυάλινο αυγό - όχημα, ακολούθησε το ξέφρενο after πάρτι των βραβείων και η ημίγυμνη παρουσία της Gagaloo με μαύρα εσώρουχα και ψηλές μπότες.

Αυτό όμως που ξάφνιασε πιο πολύ δεν ήταν η συνηθισμένη έλλειψη ρούχων καθώς είναι κάτι στο οποίο μας έχει συνηθίσει η εκκεντρική τραγουδίστρια. Εκείνο που τράβηξε την προσοχή όλων και σόκαρε είναι τα εμφανή εξογκώματα στο σώμα και στο πρόσωπό της τα οποία δείχνει να θέλει να τα καθιερώσει καθώς τα λανσάρει σε κάθε δημόσια έξοδό της μέχρι και στην τελευταία της συνέντευξη στον Jay Leno.

Με μαύρη διάφανη ρόμπα και σέξυ μαύρα εσώρουχα, μαύρη μάσκα και μαντήλι στο κεφάλι, η Lady G έδειξε ξεκάθαρα την πρόθεσή της να προκαλέσει. Όταν όμως αφαίρεσε την τεράστια μάσκα η όψη του προσώπου της σόκαρε καθώς για άλλη μια φορά φαινόντουσαν εμφανή εξογκώματα στο πρόσωπό της τα οποία και δήλωσε πως τοποθετήθηκαν πάνω της μέσω χειρουργικής επέμβασης, μία τεχνική που έχει αρχίσει να γίνεται αρκετά δημοφιλής ιδιαίτερας στην Αμερική.

Μοιάζοντας με «εξωγήινο, ανθρωποειδές, υβριδικό θηλυκό», όπως αυτοχαρακτηρίστηκε η Gaga, απομένει να δούμε εάν η καινούρια της εμφάνιση είναι αποτέλεσμα αισθητικής επέμβασης ή άλλο ένα στιλιστικό καπρίτσιο το οποίο χρειάστηκε απλά έναν έμπειρο make up artist.

Εσείς τι πιστεύετε;