Η ζωή της γυναίκας που έγραψε το Harry Potter, JK Rowling θα γίνει ταινία

Η ζωή της γυναίκας που έγραψε το Harry Potter, JK Rowling θα γίνει ταινία

Η διάσημη συγγραφέας του Harry Potter μπορεί να τέλειωσε με τις μεταφορές των βιβλίων της σε ταινίες, ήρθε όμως η ώρα να πιάσει μια άλλη ιστορία. Την δική της.

Για να λέμε την αλήθεια, η ιστορία της ζωής της JK Rowling, που από άνεργη μητέρα που ζούσε από την Πρόνεια κατέληξε χάρη στα βιβλία της (και την όποια εκμετάλλευσή τους) να είναι πιο πλούσια από την βασίλισσα Ελισάβετ, είναι τουλάχιστον παραμύθι της Disney. Παραμύθι γενικότερα.

Γι' αυτό και τα στούντιο του Hollywood σκέφτηκαν, προφανώς: «Τώρα που τελείωσαν οι ταινίες-χρυσορυχείο του Harry Potter, τι καλύτερο από το να κάνουμε ταινία την απίστευτη ζωή της γυναίκας που τον δημιούργησε;».

Όπερ και εγένετο. Η ταινία για την ζωή της ταλαντούχας κυρίας Rowling θα γυριστεί στον Καναδά και θα προβληθεί κατευθείαν στην τηλεόραση. Θα έχει τον τίτλο «Strange Magic» (λογικό) και την JK θα υποδυθεί η ηθοποιός Poppy Montgomery, γνωστή για τον ρόλο της πράκτορος του FBI Samantha Spade στην αμερικάνικη τηλεοπτική σειρά «Without a Trace».

Προς το παρόν η εκπρόσωπος της συγγραφέως αποφεύγει να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο σχετικά με αυτή την είδηση, εσείς όμως αρχίστε να προετοιμάζεστε για ένα ακόμα box office hit, μιας και η Rowling έχει αποδείξει πως έχει κάποια μαγική δύναμη στο να μαγνητίζει τα πλήθη με ότι κάνει.