Η Denise Richards προσπαθεί να εξηγήσει στις κόρες της την κατάσταση του πατέρα τους Charlie Sheen, με τη βοήθεια βιβλίων

Η Denise Richards προσπαθεί να εξηγήσει στις κόρες της την κατάσταση του πατέρα τους Charlie Sheen, με τη βοήθεια βιβλίων

Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο να πεις στα παιδιά σου πως ο πατέρας τους είναι κάνει πάρτι με πορνοστάρ, μεθυσμένος.

Η Denise Richards και ο Charlie Sheen έχουν χωρίσει εδώ και πολύ καιρό, αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι δύο κόρες που απέκτησαν μαζί, η εξάχρονη Sam και η 5χρονη Lola, δεν δικαιούνται να ξέρουν για τον πατέρα τους.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της σε εκπομπή του αμερικάνικου τηλεοπτικού δικτύου ABC, η ηθοποιός είπε για τις τελευταίες περιπέτειες του πρώην συζύγου της: «Αυτό είναι κάτι που αντιμετώπιζα για χρόνια. Δεν είναι κάτι καινούργιο.», ενώ συνέχισε, σχολιάζοντας τον τρόπο με τον οποίο προσπαθεί να εξηγήσει στις κόρες της τι ακριβώς συμβαίνει με τον πατέρα τους: «Υπάρχουν στιγμές που η ζωή του είναι πιο πολύχρωμη και δημόσια απ' ότι άλλων, και όσο μεγαλώνουν τα παιδιά μου, γίνεται όλο και πιο δύσκολο. Κι εγώ η ίδια μαθαίνω να το χειρίζομαι στην πορεία. Δεν χρειάστηκε ποτέ να ασχοληθώ με όλα αυτά μέχρι τώρα, και επρόκειτο για ένα θέμα που ήλπιζα να συζητήσω με τα παιδιά όταν μεγάλωναν. Αλλά είναι δύσκολο.»

Γι' αυτό και η Richards κατέφυγε στα βιβλία, ώστε να μπορέσει να διδάξει τα κορίτσια για την εξάρτηση. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει: «Υπάρχει ένα βιβλίο, συγκεκριμένα, του οποίου τον τίτλο δεν θυμάμαι τώρα, που επεξηγεί το τι είναι η ξάρτηση στα παιδιά. Υπάρχουν εικόνες που τα παιδιά μπορούν να τις καταλάβουν, αλλά εξακολουθώ να μην είμαι σίγουρη για το τι ακριβώς καταλαβαίνουν μέσα από αυτές τις συζητήσεις που κάνουμε. Δεν ξέρουν τι ακριβώς είναι μερικά από αυτά τα πράγματα για τα οποία τους λέω. Γι' αυτό κάνω ότι καλύτερο μπορώ και δεν είναι εύκολο.»

Συμπλήρωσε στο τέλος πως έχει αποδεχτεί πως αυτή είναι μια κατάσταση που πρέπει να χειρίζεται συχνά στη ζωή της, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Κοιτάξτε, αυτός είναι ο τρόπος ζωής του Charlie Sheen και δεν κρύβει τίποτα. Είναι αυτός που είναι.»