Ο Tim Gunn θα εκδόσει την δική του Βίβλο της Μόδας

Ο Tim Gunn θα εκδόσει την δική του Βίβλο της Μόδας

Ο συμπαρουσιαστής και σύμβουλος του αμερικάνικου Project Runway έχει να πει πολλά για τη μόδα και το στυλ, και αποφάσισε να τα μαζέψει όλα σε ένα βιβλίο-Βίβλο της μόδας.

Θυμάστε τον απίστευτο τύπο με τα λευκά μαλλιά και το μοναδικό, πάντα εκλεπτυσμένο, στυλ που συνεργαζόταν με την Heidi Klum στην παρουσίαση του Project Runway, ως σύμβουλος και «οργανωτής» των σχεδιαστών που συμμετείχαν κάθε φορά στο παιχνίδι;

Αυτός ο ωραίος τύπος λοιπόν, που δεν είναι άλλος από τον Tim Gunn, πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα βιβλίο μέσα στο φθινόπωρο του 2012, και μάλιστα όχι απλώς ένα βιβλίο αλλά μια Βίβλο της Μόδας. Θα έχει τίτλο «Tim Gunn's Fashion Bible: The Fascinating History of Everything in Your Closet» και το κεντρικό του θέμα θα είναι ο κόσμος της μόδας, με κάθε κεφάλαιο να καλύπτει από ένα διαφορετικό είδος ρούχου, από την αρχική του μορφή μέχρι την τελευταία του τωρινή εκδοχή. Ο Gunn θα δίνει επίσης απαντήσεις για κάθε ερώτηση σχετικά με την μόδα και θα συμβουλεύει τους αναγνώστες για κάθε διαφορετικό στυλιστικό κόλπο.

Ο ίδιος δήλωσε: «Η μόδα είναι συναρπαστική και διασκεδαστική και είναι κάτι που αφορά όλους όσους φοράνε ρούχα, όχι μόνο την ελίτ του κεντρικού Manhattan. Κάθε κομμάτι ρουχισμού σημαίνει κάτι, συνήθως πολλά πράγματα. Δείχνοντας στον κόσμο ποια είναι αυτά, θέλω να ελπίζω πως αυτό το βιβλίο θα ευχαριστήσει τους αναγνώστες και θα μεταμορφώσει με μαγικό τρόπο τις ανακατωμένες ντουλάπες τους σε έναν κόσμο θαυμάτων.»

Υπομονή λοιπόν μέχρι του χρόνου το φθινόπωρο, για να αποκτήσετε την Βίβλο του Gunn και να ανακαλύψετε τον μαγικό κόσμο της ντουλάπας σας.