Οι καλύτερες ατάκες της εβδομάδας που πέρασε

Οι καλύτερες ατάκες της εβδομάδας που πέρασε

Πολλά μπορούν να κάνουν οι celebrities μέσα σε μια εβδομάδα, αλλά ακόμα περισσότερα να πουν.

Την εβδομάδα που μας πέρασε διαβάσαμε και είδαμε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα από τον χώρο της διεθνούς showbiz, είτε αυτά ήταν αστεία, είτε τραγικά, είτε απλά καπρίτσια των διασήμων. Άλλη μια συνηθισμένη εβδομάδα, δηλαδή, για τον κόσμο του Hollywood. Αυτές είναι μόνο μερικές από τις ατάκες που «έγραψαν» τις προηγούμενες μέρες:

Mila Kunis (για το αμαρτωλό παρελθόν της): «Είχα παίξει δύο φορές στο Baywatch. Την δεύτερη φορά, έπαιζα ένα τυφλό κορίτσι που είχε χαθεί στο δάσος δίπλα από την παραλία και έπρεπε να σωθεί. Ήταν παράλογο: Ξεσπά φωτιά, με σώζουν, και μετά κάνω σερφ. Θυμάμαι να σκέφτομαι τότε "Αν είμαι τυφλή, πως μπορώ να κάνω σερφ;" Κανείς δεν μου απάντησε ποτέ.»

Diana Agron (για μία όχι και τόσο συνηθισμένη στιγμή σε τουαλέτες, ειδικά όταν αυτές είναι στο πάρτυ των Grammys): «Ήταν εκεί όλα τα κορίτσια από το Glee και μετά ήρθε η Beyonce και η Gwyneth – ήταν η πιο φαντασμαγορική επίσκεψη σε τουαλέτες που έχω κάνει ποτέ!»

Charlie Sheen (για το πως καταφέρνει να δουλέψει όταν δεν έχει κοιμηθεί αρκετά): «Ζητάω από τον σκηνοθέτη να μετακινήσει λίγο την αρχική θέση που πρέπει να στέκομαι, για να είμαι κοντά σε κάποιο έπιπλο ή σε ένα τραπέζι, ώστε να μην πέσω κάτω. Αυτή είναι μια κίνηση ειδικού, από έναν πεπειραμένο επαγγελματία.»

Jimmy Kimmel (προς τον Justin Bieber, αφότου του είχε «ξυρίσει» το κεφάλι στο show του): «Ξέρεις, η Britney Spears το έκανε αυτό μια φορά και τελικά της έκανε μεγάλο καλό.»