Η Kylie Minogue είναι μία «τρελή Αφροδίτη»

Η Kylie Minogue είναι μία «τρελή Αφροδίτη»

Ξεκίνησε το πολυαναμενόμενο σόου της star με την ίδια στο ρόλο της αρχαίας Ελληνίδας θεάς, Αφροδίτης,

Η δημοφιλής τραγουδίστρια ετοιμάζει εδώ και καιρό το καινούριο της σόου το οποίο είναι εμπνευσμένο από την αρχαία ελληνική μυθολογία.
Με τίτλο, «Aphrodite: Les Folies», η Kylie μας προϊδεάζει για μία παράσταση βγαλμένη από την αρχαία Ελλάδα με κοστούμια ειδικά σχεδιασμένα από τους Dolce & Gabbana.

Ξεκινώντας από την πόλη Herming της Δανίας, η αγαπημένη star μεταμορφώνεται σε θεά Αφροδίτη και σαν άλλη θεά του έρωτα αναδύεται μέσα από ένα τεράστιο κοχύλι ακριβώς όπως δείχνει και ο διάσημος πίνακας του Botticelli. Το ντύσιμό της επηρεασμένο από τους χιτώνες της αρχαιότητας, τα σανδάλια, τις πλεξίδες και τα χρυσά φτερά αναδεικνύει την καλογυμνασμένη σιλουέτα της και εναρμονίζεται πλήρως με το θέμα το σόου και τα σκηνικά, προϊδεάζοντάς μας για μία πανάκριβη υπερπαραγωγή.

Η Kylie θα δώσει συνολικά 36 συναυλίες σε όλη την Ευρώπη, ενώ τον Απρίλιο θα συνεχίσει στην Ασία και στη Βόρεια Αμερική, καταλήγοντας στο Las Vegas τον Μάιο. Εμείς, θα θέλαμε πολύ να την ξαναδούμε και στη χώρα μας ντυμένη σα σύγχρονη Αφροδίτη και όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες της στο Twitter αξίζει τον κόπο.