H Katie Holmes λανσάρει τη νέα της σειρά ρούχων

H Katie Holmes λανσάρει τη νέα της σειρά ρούχων

Μιας και η ηθοποιία δεν την θέλει ιδιαίτερα τελευταία, η κυρία Cruise το γύρισε στη μόδα.

Ο χώρος της μόδας είναι πάντα ένα ασφαλές καταφύγιο για όποιον διάσημο (μουσικό, ηθοποιό, μοντέλο, τηλεπερσόνα κ.ο.κ) θέλει να κάνει το κομμάτι του, είτε επειδή βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας του και δέχεται προτάσεις από παντού, είτε γιατί οι δουλειές δεν πάνε και τόσο καλά και πρέπει κάπως να μείνει στην επικαιρότητα.

Το δεύτερο μάλλον είναι και η περίπτωση της Katie Holmes, η οποία παρουσίασε πρόσφατα την νέα της σειρά ρούχων, «Holmes & Yang», που δημιούργησε μαζί με την σχεδιάστρια Jeanne Yang. Η συλλογή έκανε το ντεμπούτο της σε ένα show για buyers στα Barneys του Dallas στο Texas, ενώ το επόμενο βράδυ παρουσιάστηκε και στα Barneys του Chicago. Τα shows ήταν εξαιρετικά πετυχημένα, καθώς στο τέλος κάθε βραδιάς όλα τα κομμάτια της συλλογής είχαν εξαφανιστεί και τα Barneys έπρεπε να κάνουν νέα παραγγελία στο δίδυμο. Μέσα στον επόμενο μήνα θα ακολουθήσουν δύο ακόμα shows, ένα στην Νέα Υόρκη κι ένα στο Beverly Hills.

Δεν ξέρουμε αν η επιτυχία οφείλεται μόνο στο «όνομα» της κυρίας Cruise ή όντως η σειρά αξίζει, ελπίζουμε όμως η Holmes να βρει εκεί την δημιουργικότητα που έχασε στην μεγάλη οθόνη –και ίσως και στην κυριευμένη από την Σαϊεντολογία ζωή της.