H Liz Hurley σε απόδραση στην Καραϊβική παρέα με τον Hugh Grant

H Liz Hurley σε απόδραση στην Καραϊβική παρέα με τον Hugh Grant

Μπορεί να έχουν χωρίσει εδώ και καιρό, αλλά στα δύσκολα ο Grant έσπευσε στο πλευρό της πρώην του.

Όταν η Liz Hurley γύρισε τις προάλλες στην Αγγλία από ένα σύντομο ταξίδι που είχε κάνει στην Αυστραλία για να επισκεφτεί τον καλό της Shane Warne, διεθνή παίκτη του κρίκετ (είναι διεθνές άθλημα το κρίκετ;), ήρθε αντιμέτωπη με μια πληθώρα από φήμες που ήθελαν τον Warne να την έχει απατήσει κατ' εξακολούθηση.

Προσπερνώντας το γεγονός πως ακόμα κι αν είσαι η Liz Hurley και, ακόμα και στα 45 σου, δείχνεις ομορφότερη από ποτέ, υπάρχει η περίπτωση να φας κέρατο, συνεχίζουμε την είδηση, βάση της οποίας η Hurley δεν έκανε καμία δήλωση, παρά μόνο φάνηκε να είναι αποφασισμένη να προσπαθήσει να φτιάξει τα πράγματα.

Πριν το κάνει αυτό όμως, αποφάσισε να πάει ένα ταξίδι αναψυχής στην Καραϊβική, παρέα με τον πρώην σύντροφό της και νυν κολλητό της, Hugh Grant. Μια πηγή από τον στενό κύκλο της Hurley δήλωσε πως ο Grant θα είναι πάντα «ο βράχος» της Hurley, και πως, όταν το πρώην μοντέλο έμαθε για τις φήμες, ο Grant ήταν ο πρώτος στον οποίο τηλεφώνησε. Αυτός με τη σειρά του την βοήθησε στο να ανέβει ψυχολογικά –το χιούμορ του ηθοποιού είναι αν μη τι άλλο γνωστό- και της πρότεινε να φύγουν μαζί ένα ταξίδι για να χαλαρώσει, πρόταση που η Hurley δέχτηκε αμέσως.

Μα είναι το κρίκετ διεθνές άθλημα;