Το Queen.gr βρέθηκε στην παρουσίαση της καινούριας συλλογής της Patricia Field για τον οίκο MCM

Το Queen.gr βρέθηκε στην παρουσίαση της καινούριας συλλογής της Patricia Field για τον οίκο MCM

Ήμασταν εκεί και σας μεταδίδουμε αποκλειστικά τι έγινε τη βραδιά της παρουσίασης των hangbags της Patricia Field για την MCM.

Η αποψινή βραδιά δεν είχε να ζηλέψει σε τίποτα μεγάλα event του εξωτερικού. Με τιμώμενο πρόσωπο τη σπουδαία στυλίστρια του Sex and the City, Patricia Field, ο οίκος MCM παρουσίασε για πρώτη φορά την καινούρια συλλογή που φέρει την υπογραφή της πολυβραβευμένης star.

Πλήθος κόσμου, φωτογράφοι και δημοσιογράφοι που περικύκλωναν την Ελληνοαμερικανίδα προκειμένου να της αποσπάσουν μία δήλωση, πολλοί φίλοι της Patricia, εγχώριοι celebrities και υπέροχες γεύσεις συνέθεταν το παζλ της ενδιαφέρουσας βραδιάς.

Ο συντονισμός άψογος, τοποθετούσε τη διάσημη Field κοντά στους απλούς προσκεκλημένους οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να συνομιλούν με τη δημοφιλή στιλίστρια και να βγάζουν μαζί της φωτογραφίες.

Περαστικοί και σικάτες κυρίες μπλέκονταν όμορφα με γνωστούς ηθοποιούς, μοντέλα και περσόνες της ελληνικής showbiz δημιουργώντας μία ενδιαφέρουσα πολυμορφία, ενώ η δυνατή μουσική και τα δροσιστικά ποτά ανέβαζαν το κέφι κάνοντας τη βραδιά να εξελίσσεται αβίαστα μεταξύ κουβεντούλας και γευστικών γλυκισμάτων.

Η «απόλυτη» Άννα Βίσση χόρευε με την κολλητή της φίλη Patricia, ενώ ο Φώτης Σεργουλόπουλος συζητούσε με φιλική συντροφιά. Η Βάνα Μπάρμπα, ο σχεδιαστής Δημήτρης Ντάσιος και η φανερά ανανεωμένη Μαρία Κορινθίου ήταν μερικοί από τους celebrities που τίμησαν με την παρουσία τους τη βραδιά.
Η τελευταία μάλιστα δήλωσε αποκλειστικά στο Queen.gr, «μου αρέσουν πολύ οι καινούριες δημιουργίες της Patricia Field για την MCM», ενώ σε ερώτησή μας για το τι θεωρεί πως πρέπει να έχει πάντα μία γυναίκα στη ντουλάπα της απάντησε, « το μαύρο φόρεμα μέχρι το γόνατο κολακεύει τις περισσότερες σιλουέτες και είναι το πιο διαχρονικό κομμάτι που μπορεί να έχει κανείς».

Από την κεφάτη βραδιά δε θα μπορούσε να λείψει η δική μας Νίκη Κάρτσωνα καθώς και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος με τη σύζυγό του Celia D.
Η γνωστή σχεδιάστρια μίλησε αποκλειστικά στο Queen.gr σχετικά με την καινούρια σειρά της MCM αλλά και το στιλ της σύγχρονης γυναίκας λέγοντας, «η Patricia έφτιαξε πολύ όμορφες τσάντες. Παρόλο που δεν ήμουν μεγάλη fan του συγκεκριμένου οίκου, μπορώ να πω πως οι νέες δημιουργίες φαίνονται φρέσκιες και μοντέρνες με άποψη και χαρακτήρα. Αυτό που θα πρότεινα να βάλουν οι γυναίκες στη ντουλάπα τους είναι το δερμάτινο jacket - εμείς λατρέψαμε το δερμάτινο γιλέκο που φορούσε η ίδια- και τις flat μαύρες μπότες. Είναι δύο κομμάτια διαχρονικά και κλασικά που δε δεσμεύουν και ταιριάζουν με όλα. Τέλος, θα τις συμβούλευα να αποβάλλουν τη μανία με τα λογότυπα και τις μάρκες καθώς δε χρειάζεται για ένα ρούχο ή ένα αξεσουάρ να είναι επώνυμο για να είναι όμορφο και στιλάτο, μάλλον το αντίθετο συμβαίνει. Απελευθερώστε το ντύσιμό σας και επενδύστε στην απλότητα».

Εμείς περάσαμε καταπληκτικά και σας προτείνουμε να περάσετε μία βόλτα από την ομώνυμη boutique του Κολωνακίου προκειμένου να απολαύσετε και εσείς την απόλυτη πολυτέλεια που ξέρει να προσφέρει ο οίκος MCM στη γυναίκα του σήμερα.