Το Queen.gr ήταν στο πάρτυ της NOVA για τα Oscar και σας μεταδίδει αποκλειστικά

Το Queen.gr ήταν στο πάρτυ της NOVA για τα Oscar και σας μεταδίδει αποκλειστικά

Μία ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη στην 83η απονομή βραβείων Όσκαρ και στις ελληνικές υποψηφιότητες έγινε χτες το βράδυ στο Αθηνών Αρένα και όλοι οι Έλληνες celebrities ήταν εκεί. Το Queen.gr σας μεταφέρει τα highlights της βραδιάς.

Η χθεσινή βραδιά ήταν εξαιρετικά αφιερωμένη στους Έλληνες των Όσκαρ και στη μαγεία του κινηματογράφου.

Σε ένα κατάμεστο «Αθηνών Αρένα», γεμάτο από λαμπερές παρουσίες, η NOVA παρουσίασε ένα δρώμενο σκηνοθετημένο από τον Γιάννη Κακλέα με παρουσιαστή το Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και ειδικές παρεμβάσεις τόσο από την Καριοφυλλιά Καραμπέτη, όσο και από τους καλλιτέχνες που τραγούδησαν, τη Νίκκη Πόντε, το Μέμο Μπεγνή και τον Αντώνη Λουδάρο.

Με σύσσωμη την ελληνική showbiz και όλη την αφρόκρεμα του ελληνικού θεάτρου, από τον Κώστα Βουτσά και την Τιτίκα Στασινοπούλου μέχρι την Πέγκυ Τρικαλιώτη και τον Γιώργο Χρανιώτη, η βραδιά αυτή ήταν ένα αφιέρωμα σε όλες τις ελληνικές υποψηφιότητες ανά τα χρόνια με αποκορύφωμα την επιστροφή της Ελλάδας στο θεσμό μετά από τριάντα τρία χρόνια απουσίας με την υποψηφιότητα του Κυνόδοντα.

Ξεκινώντας με μία χορογραφία εμπνευσμένη από τις υποψηφιότητες για το Όσκαρ καλύτερης ταινίας, η ομάδα του Γιάννη Κακλέα προσάρμοσε ξεχωριστά χορευτικά ανά ταινία, ενώ στη συνέχεια ακούστηκαν τα τραγούδια από τα βραβευμένα «Slumdog Millionaire», «Aladdin» και «Lion King».

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος πραγματοποίησε μία άρτια αναδρομή στις παλαιότερες υποψηφιότητες ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά για τη δική μας Μελίνα Μερκούρη πως όταν ήταν και εκείνη υποψήφια είχε πει: « Οι άνθρωποι μου λένε πως δεν πρόκειται να πάρω το Όσκαρ παρά μόνο αν κάνω μία καμπάνια για το Hollywood. Εγώ όμως δεν είμαι πολιτικός, είμαι ηθοποιός».

Εμείς περάσαμε υπέροχα και ευχόμαστε στον «Κυνόδοντα» να «δαγκώσει» το χρυσό αγαλματίδιο!