Οι Έλληνες καλλιτέχνες μίλησαν αποκλειστικά στο Queen.gr και ψήφισαν «Κυνόδοντα» δαγκωτό

Οι Έλληνες καλλιτέχνες μίλησαν αποκλειστικά στο Queen.gr και ψήφισαν «Κυνόδοντα» δαγκωτό

Ευχές για την ελληνική υποψηφιότητα των Oscar από την ελληνική showbiz.

Στη χθεσινή ξεχωριστή βραδιά ήταν όλοι τους εκεί. Ηθοποιοί, τραγουδιστές, παρουσιαστές και άνθρωποι των γραμμάτων συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν την πρωτοβουλία της NOVA και να ευχηθούν στην ελληνική οσκαρική υποψηφιότητα του Κυνόδοντα. Το Queen.gr ήταν στο Αθηνών Αρένα και μίλησε αποκλειστικά μαζί τους για το θέμα των ημερών που δεν είναι άλλο από αμερικανικά βραβεία Όσκαρ.

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: «Δεν είναι απίθανο να κερδίσει ο Κυνόδοντας αν και φαβορί είναι η Καναδέζικη και η Δανέζικη ταινία, ποτέ δεν ξέρει κανείς».

Κώστας Βουτσάς: «Μία ευχή θα κάνω να πετύχει η ταινία, είναι μεγάλη υπόθεση μία τέτοια επιτυχία, ανοίγουν πόρτες για τους συντελεστές και δίνονται ευκαιρίες που είναι δύσκολο κανείς να έχει. Στην εποχή μου τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα αλλά και τώρα θα μπορούσα να πω πως διανύουμε στείρες εποχές».

Γιώργος Καραμίχος: «Πάρα πολύ σημαντική η υποψηφιότητα του Κυνόδοντα και εύχομαι φυσικά να πάρουμε το χρυσό αγαλματίδιο».

Γιώργος Χρανιώτης: «Θα αισθανόμουν πάρα πολύ ωραία εάν ήμουν υποψήφιος για Όσκαρ, όπως και κάθε ηθοποιός. Το Όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας θα το πάρει ο Κυνόδοντας».

Τάμτα: «Μου άρεσε πάρα πολύ η ταινία μας και ως μαμά μου έκανε καλό, δυστυχώς δεν έχω δει όλες τις ταινίες που είναι υποψήφιες σε αυτήν την κατηγορία αλλά με όλη μου την καρδιά εύχομαι στον Κυνόδοντα να κερδίσει το Όσκαρ».

Κόκκινα Χαλιά: «Ο Κυνόδοντας είναι ένα αριστούργημα μακάρι να πάρει το Όσκαρ, δεν υπάρχουν προγνωστικά καθώς πολλές φορές βλέπουμε τα αουτσάιντερ να βραβεύονται».

Vegas: «Μας αρέσει πάρα πολύ ο Κυνόδοντας και ευχόμαστε να βγει πρώτη, το σενάριο είναι πολύ πρωτότυπο και θα εντυπωσιάσει τους Αμερικάνους».

Ελένη Πετρουλάκη: «Κάτι θα πάρουμε την Κυριακή πιστεύω. η δική μου αγαπημένη ταινία εκτός από τον Κυνόδοντα είναι «ο Μαύρος Κύκνος».

Τζίνα Αλιμόνου-Βαρδινογιάννη: «Όποτε βλέπω τα 'Οσκαρ μουδιάζω, φαντάζομαι συμβολικά είναι η απώτατη συγκομιδή ενός ηθοποιού αν και πάνω απ' όλα μετράει η διαδρομή, πιστεύω θα γυρίσουμε με το βραβείο και το εύχομαι κι όλας».

Εμείς ψηφίζουμε δαγκωτό Κυνόδοντα. Καλή μας επιτυχία!