Πάλι ορκίστηκαν οι Βουλευτές...

Πάλι ορκίστηκαν οι Βουλευτές...

Και πάλι δε φίλησαν το σταυρό οι Τσίπρας, Παπαρήγα. Και πάλι μόνο η Κανέλλη και πέντε άλλοι βουλευτές της αριστεράς σήκωσαν το χέρι στον όρκο.
Και πάλι η Χρυσή Αυγή σταύρωσε τα χεριά μόλις ορκιζόταν στο κοράνι οι μουσουλμάνοι βουλευτές. Σχολιάστηκε η απουσία για πρώτη φορά σε ορκωμοσία του Πρωθυπουργού, μιας και ο τωρινός έχει πρόβλημα υγείας και τα πάμε, κάλιο να σου βγει το όνομα παρά το μάτι.

Σχολάστηκε η εμμονή του ΚΚΕ να συνεχίσει να κάθεται στα έδρανα που έχει από το 1974 και ας έχει τους λιγότερους βουλευτές των κόμματων που αντιπροσωπεύονται στη Βουλή. Λες και έχει κλείσει πρώτο τραπέζι πίστα στα μπουζούκια και πιο πίσω δε κάθεται γιατί θα χάσει τις λεπτομέρειες απ τις τραγουδίστριες και το να πουλάει μούρη.
Η σύζυγος του προέδρου της Χρυσής Αυγής και βουλευτής και η ίδια Ελένη Ζαρούλια περπατώντας στο προαύλιο του Κοινοβουλίου έσπασε το τακούνι από το λευκό ψηλοτάκουνο πέδιλο της. «Μάτι» της φώναξαν οι δημοσιογράφοι. Ο σύζυγος και αρχηγός της οργάνωσης της, συνέχισε αδιάφορος το δρόμο του, μη δίνοντας ένα χεράκι να κρατηθεί να ανέβει τα σκαλιά. Όχι που περιμέναμε και κάνα ενδιαφέρον για το γυναικείο φύλο απ τη συγκεκριμένη παράταξη, ή απ'τον αρχηγό της να της φέρει κόλα να το κολήσει να μη περπατάει με τακούνι στο χέρι η σύζυγος, αλλά και αυτή τις επιλογές της έκανε, ας πάει την άλλη φορά και με βατραχοπέδιλα!

Κατά τα αλλά οι τουαλέτες, οι ακριβές τσάντες, τα πολυτελή τακουνιά των βουλευτίνων και τα συρ μεζύρ κοστούμια των βουλευτών σχολιαστήκαν για την κομψότητα τους. Λίγο πριν ένας απελπισμένος είχε βουτήξει απ'την Ακρόπολη στο κενό, μη περιμένοντας να τον σώσουν οι νέοι ορκισμένοι βουλευτές.

Και σ'αυτό το κενό αιωρούμαστε όλοι, σε μια πτώση που αργεί βασανιστικά η πρόσκρουση να τελειώνουμε, παρά το σπασμένο τακούνι της Ζαρούλια, την γαλλική φινέτσα της Γκερέκου και το καλοραμμένο σακάκι του Βορίδη – Κλούνει.